×

Косметичний набір La Maison Valmont Feerie

Подобається15
19 187,00 грн 27 410,00 грн
Reduced price-30%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 959,35 грн

Бренд:
Опис

La Maison Valmont Feerie

Склад адвент календаря Valmont:

  1. Преміум клітинна анти-стрес маска для шкіри обличчя Valmont Prime Renewing Pack, 30 мл
  2. Тонік для очищення Valmont Aqua Falls, 30 мл
  3. Зволожуючий праймер-спрей Valmont Priming With a Hydrating Fluid, 30 мл
  4. Кисневий крем-детокс Valmont DetO2X Cream, 12 мл
  5. Зволожуючий гель для шкіри навколо очей Valmont Moisturizing Eye-C Gel, 5 мл
  6. Зволожуюча сироватка Valmont Hydra 3 Regenetic Serum, 5 мл
  7. Еліксир Дорогоцінний відновлення Ваше обличчя, 4 мл
  8. Еліксир Льодовиків "Ваші очі", 5 мл,
  9. Екстракт Духів "Верде Ербе I" Valmont Verde Erba, 8.5 мл
  10. Екстракт Духів "Верде Ербе I" Valmont Alessandrite, 8.5 мл
  11. Парфумована Вода Valmont Storie Veneziane Jazzy Twist, 2 мл
  12. Туалетна Вода Valmont Storie Veneziane Casanova 2161, 2 мл
  • Анти-Стрес Маска Valmont Prime Renewing Pack (Маска Попелюшки) надає шкірі моментальне сяйво, покращує текстуру і колір шкіри, усуває сліди втоми і заспокоює шкіру. Її склад збагачений антивіковими компонентами, дія яких спрямована на розгладження зморшок.
  • Очищуючий Тонік Valmont Aqua Falls м'яко, але при цьому неймовірно якісно, ​​знімає макіяж і очищає шкіру від забруднень. Не викликає на шкірі подразнення, заспокоює і відновлює її pH баланс. Ідеальний для сухої і чутливої ​​шкіри.
  • Зволожуючий Праймер Valmont Moisturizing Priming With A Hydrating Fluid ідеальний засіб для тих, хто страждає нестачею зволоження, тьмяністю і лущенням шкіри. Формат у вигляді спрею дозволяє носити спрей з собою в сумочці і при необхідності в будь-який момент освіжити шкіру.
  • Кисневий Крем-Детокс Valmont Deto2x Cream володіє неймовірно легкою текстурою, яка наповнює шкіру киснем. Покращує мікроциркуляцію, запускає процеси регенерації клітин і захищає від негативного впливу навколишнього середовища.
  • Зволожуючий Гель для Шкіри Навколо Очей Valmont Moisturizing Eye-C Gel бореться з мімічними зморшками, стимулюючи вироблення колагену, зміцнює і відновлює шкірний покрив. Освіжає погляд, зменшує набряки і темні кола.
  • Зволожуюча Сироватка Valmont Hydra 3 Regenetic Serum глибокого зволожує шкіру, усуваючи сліди втоми і тьмяності. Ліфтингові інгредієнти в її складі живлять і підвищують еластичність.
  • Еліксир Льодовиків Дорогоцінний Відновлення "Ваше обличчя" Valmont Essence of Bees живить шкіру, роблячи її більш м'якою і сяючою.
  • Еліксир Льодовиків "Ваші Очі" Valmont Elixir Des Glaciers Serum має регенеруючі властивості, завдяки яким зморшки в області очей, сліди втоми і темні кола повністю зникають, а ніжна шкіра помітно підтягнеться і почне випромінювати заворожуючий сяйво молодості.
  • Екстракт Духів "Верде Ербе I" Valmont Verde Erba I - Східно-квітковий унісекс аромат торгового дому Valmont, випущений в 2018 році в Швейцарії.
  • Екстракт Духів "Верде Ербе I" Valmont Alessandrite I - Квітково-альдегідний жіночий аромат торгового дому Valmont, випущений в 2018 році в Швейцарії.
  • Парфумована Вода Valmont Storie Veneziane Jazzy Twist класифікується як аромат для жінок і належить до сімейства квіткових і гурманських ароматів.
  • Туалетна Вода Valmont Storie Veneziane Casanova 2161 - унісекс аромат групи деревних, випущений в 2020 році.

Зроблено в Швейцарії

Читати далі
Деталі товару
706095

Характеристики

Тип шкіри
для всіх типів
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти