×

Кондиціонер для надання обсягу Helen Seward Synebi

Подобається158
600,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 30,00 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward Synebi Volumizing Conditioner

Завдяки багаторічному досвіду фахівців Helen Seward, їм вдалося створити абсолютно нову лінію засобів по догляду за волоссям з цілеспрямованою дією і гарантією професійного результату. Формули засобів, що входять в серію Synebi, забезпечують найкращу ефективність у відновленні волосся завдяки вмісту натуральних інгредієнтів, відібраних за їх лікувальними властивостями, виключно з сертифікованих органічних культур.

Synebi Volumizing - це лінія засобів, яка оживляє та ущільнює тонке і мляве волосся. В основі кожного засобу містяться органічні екстракти червоного винограду і граната.

Кондиціонер для обсягу Helen Seward Restructuring зволожує волосся і покращує його розчісування. Надає кожному волоску щільність, що дозволяє всій зачісці виглядати більш об'ємною і пишною. Він має досить легку текстуру, за рахунок чого не ускладнює волосся.

Активні компоненти кондиціонера Helen Seward Volumizing:

  • Екстракт червоного винограду має антиоксидантні властивості, захищаючи волосся від вільних радикалів і негативного впливу навколишнього середовища. Надає живильну дію, зміцнюючи і підвищуючи еластичність волосся.
  • Органічний екстракт граната інтенсивно зволожує і запобігає дегідрації волосся. Робить локони шовковистими, блискучими і еластичними.

Спосіб застосування: нанесіть кондиціонер на чисте вологе волосся від середини до кінчиків. Витримайте його на волоссі протягом 3-5 хвилин і змийте великою кількістю води.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
7660

Характеристики

Тип волосся
позбавлене об'єму
тонке
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
SYNEBI
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8011172019181
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти