×

Поживний бальзам для волосся Guam

Подобається329
734,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,70 грн

Бренд:
Опис

В останні кілька років дослідні інститути, які займаються вивченням стану волосся, відзначають все частіше і частіше, що атмосферне забруднення здатне викликати пошкодження волосся і спровокувати його випадіння. Структура волосся вбирає в себе всі речовини і запахи, що містяться в атмосфері, через зовнішній шар волосини, кутикулу, включаючи дим сигарет, дрібний пил, зважені частинки PM10 *, важкі метали і вихлопні гази.

Рішення даної проблеми з'явилося в ході дослідження властивостей водоростей, які в комплексі з речовинами, що володіють антизабруднюючою дією (anti-pollution) забезпечують повноцінний захист волосся від дії міського смогу.

Цей кондиціонер Guam входить в нову лінію засобів для захисту волосся від міських забруднень і призначений для інтенсивного живлення і зволоження волосся і шкіри голови після використання глибоко очищаючого шампуню. Його активні компоненти проникають в структуру волосся, надаючи на неї кондиціонуючу і пом'якшувальну дію. Він надає волоссю блиск, шовковистість і обсяг, полегшує розчісування.

Підходить для волосся всіх типів.

 РМ * (particulate matter) - це широко поширений забруднювач атмосферного повітря, що включає суміш твердих і рідких частинок, що знаходяться в повітрі в підвішеному стані і присутній в місцях проживання людей. До найбільш поширених хімічних компонентів РМ відносяться сульфати, нітрати, аміак, інші неорганічні іони, такі як іони натрію, калію, кальцію, магнію і хлорид-іони, органічний і елементарний вуглець, мінерали земної кори, пов'язана частинками вода, метали, в тому числі ванадій, кадмій, мідь, нікель і цинк, і поліциклічні ароматичні вуглеводні (ПАВ). У складі РМ також зустрічаються біологічні компоненти, такі як алергени і мікроорганізми.

Активні компоненти: компоненти anti-pollution (екстракт водорості Undaria Pinnatida - захищає і відновлює волосся, гідролізований кератин - відновлює волосся, гідролізована шкірка томату - має антиоксидантну дію, нейтралізуючи вільні радикали), біологічно сертифікований екстракт ягід чорниці, олія карите (ши), сік листя алое.

Суміш не містить SLES, PEG і PARABEN, а також синтетичні барвники. Протестовано на вміст нікелю.

Спосіб застосування: нанесіть засіб на вимите вологе волосся по всій довжині. Витримайте його на волоссі протягом декількох хвилин, а потім змийте великою кількістю води.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
16151

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
UPKer
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти