×

Кондиціонер для ущільнення волосся Lanza

Подобається480
1 205,10 грн 1 339,00 грн
Reduced price-10%
Об `єм
  • 1000 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 60,26 грн

Бренд:
Опис

L'anza Healing Volume Conditioner

Більшість засобів для надання об'єму забезпечують волоссю щільність, одночасно пересушуючи його. Тому багато хто відмовляється від їх використання, вважаючи, що це призведе до перевантаженості і сухості волосся. Але завдяки розробкам американської компанії Lanza тепер можна одночасно живити волосся і робити його щільніше.

Кондиціонер L'ANZA Healing Volume створює неймовірний об'єм і товщину кожного волоска, наочно збільшуючи його повноту і діаметр. Його формула забезпечує об'єм тонкому і рідкому волоссю, покращуючи його здоров'я і надаючи блиск.

Бамбуковий комплекс, в складі кондиціонера, додає об'єм і щільність тонким пасмам. Бамбук - найбагатше в світі джерело природного кварцу, легкого мінералу, необхідного для створення об'єму волосся. Він працює зсередини волосся, завдяки фірмовій технології Nano Science 102, яка забезпечує глибоке проникнення кварцу в кортекс, де він зв'язується з кортикальної стінкою волоса для збільшення його обсягу.

Фірмова система кератиновой терапії підвищує міцність і жорсткість волосся, тому навіть пошкоджене волосся не залишеться без об'єму.

Кондиціонер L'ANZA Healing Volume підходить для щоденного використання.

Активні інгредієнти: бамбуковий екстракт, масло насіння квітів пенника лугового, екстракт гороху

рН: 5.4

Спосіб застосування: нанесіть кондиціонер на вимите шампунем волосся. Рівномірно розподіліть по всій довжині і через 1-2 хвилини змийте.

Обсяг: 250 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару
17809

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
позбавлене об'єму
тонке
Об`єм
250 мл
1000 мл
Серія
Healing Volume
Країна виробник
США

Спеціальні посилання

ean13
654050178099
Огляди(1)
Загальний рейтинг
3
1 Огляд
Хороший кондиционер, волосы более плотные и толстые, но стоит пропустить его нанесение и вымыть волосы просто шампунем, они становятся такими как и были, тонкими и легкими

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти