×

Кератиновий кондиціонер Холодний блонд SuperPlex Barex

Подобається703
584,00 грн
Об `єм
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 29,20 грн

Бренд:
Опис

Barex SuperPlex Keratin Cool Blonde Conditioner

Реконструюючий кондиціонер з фіолетовими пігментами - це справжній порятунок для ослабленого освітленого волосся. Він одночасно відновлює його і нейтралізує жовті відтінки, роблячи волосся холодним і здоровим. Спеціальний комплекс проти ламкості ущільнює волосся по всій довжині, роблячи його слухняним і блискучим.

Кератин проникає глибоко в структуру волосся, заповнюючи порожнечі і реконструюючи волосся зсередини. Воно стає сильним, еластичним і неймовірно блискучим, а ламкість і крихкість значно знижується.

Дуже добре підходить для всіх відтінків світлого волосся, як забарвленого, так і не пофарбованого, надаючи йому холодний тон, який тримається довгий час.

Спосіб застосування: на вологе чисте волосся нанесіть необхідну кількість кондиціонера. Ретельно розподіліть його по всій довжині і через 15 хвилин змийте.

Обсяг: 250 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
освітлене
Об`єм
200 мл
Серія
SuperPlex
Країна виробник
Італія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
4
1 Огляд
Очень хороший кондиционер. Очень слабо тонирует волосы, но при постоянном уходе эффект заметен. Неплохо увлажняет и облегчает расчесывание. Кому не нужен сильный "холодный" тон смело могут покупать его

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти