×

Кондиціонер захист кольору GKhair Color Shield Conditioner

Подобається420
945,00 грн
Об `єм
  • 240 мл
  • 650 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 47,25 грн

Бренд:
Опис

GKhair Juvexin Color Shield Conditioner

Кожна дівчина любить змінюватися - сьогодні нова стрижка, завтра новий колір волосся, після завтра шикарні локони, а через тиждень знову ідеально гладке волосся. І так постійно. Вчені бренду GKhair знають, наскільки важливо для жінок мати можливість постійно змінюватися, тому вони розробили серію косметики для догляду за волоссям, яка дозволяє сміливо експериментувати і не переживати як експерименти позначаться на здоров'ї волосся.

Вся косметика Глобал Кератин розроблена на основі інноваційного комплексу Juvexin, який складається з білків і пептидів, завдяки яким волосся покращує свій стан. Кокосове масло забезпечує локонам першокласне живлення і сприяє збереженню кольору фарбованого волосся. Регулярне застосування засобів Global Keratin збереже структуру волосся і їх яскравий і насичений відтінок.

Кондиціонер "Захист кольору" GKhair Juvexin забезпечує захист волосся від впливу ультрафіолетових променів, забезпечує необхідне зволоження і зберігає колір насиченим і яскравим. З використанням кондиціонера Color Shield локони будуть легко розчісуватися і вражати всіх своїм яскравим блиском.

Спосіб застосування: після миття волосся шампунем нанесіть кондиціонер "Захист кольору" по всій довжині волосся. Залиште на 2-3 хвилини, після чого ретельно промийте волосся водою.

Обсяг: 150 мл, 240 мл і 650 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
сухе
Об`єм
150 мл
240 мл
650 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Уже пробовала такой кондиционер в маленьком объеме, решила взять по больше

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти