×

Засіб для миття волосся Олія зародків пшениці Leonor Greyl Huile De Germe De Ble

Подобається91
2 348,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 117,40 грн

Бренд:
Опис

Leonor Greyl Huile De Germe De Ble

Продукт Huile de germe de blé був випущений в 1968 році, і відразу ж став знаковим продуктом бренду. Використовувати масло як спосіб збалансувати жирну шкіру голови, було на той момент авангардною, майже контр інтуїтивною ідеєю. Проте, масла - кращий спосіб обережного усунення зайвого шкірного себума. Жан Марі Грейл вибрав екстракти і масла пшениці через їх регенеруючі властивості, скомбінувавши їх з маслами жожоба і авокадо. Виникла концепція «здорового і красивого волосся з використанням натуральних продуктів». Цей унікальний продукт, що дає миттєві результати, спочатку використовувався виключно для клієнтів інституту, а на даний момент використовується як засіб для догляду в усьому світі.

Цей засіб можна назвати «все в одному» - він очищає шкіру і волосся (як шампунь) і живить їх (як кондиціонер). Позбавляє шкіру голови від надмірно виділяємого шкірного сала, яке локалізується на волосяних фолікулах, роблячи волосся неохайним і не дозволяючи шкірі дихати. Це одночасно дуже ніжний і ефективний догляд, який надає негайний блиск і об'єм волоссю. Запобігає випаданню.

Активні компоненти:

  • масло і екстракти зародків пшениці - очищають і живлять шкіру голови
  • масло жожоба - пом'якшує, живить і підсилює блиск волосся
  • екстракт авокадо - регенерує пошкоджену структуру волосся
  • вітаміни A, E і F

Спосіб застосування: використовуйте 1 або 2 рази на тиждень. Нанесіть засіб на сухе волосся, розподіляючи його по всій шкірі голови. М'яко помасажуйте і залиште на 15 хвилин. Поступово емульгуючи, використовуючи невелику кількість води, повторіть цю процедуру не менше 7 разів, поки не з'явиться піна, після чого ретельно змийте.

Обсяг: 200 мл

Зроблено у Франції

Читати далі
Деталі товару
2001

Характеристики

Тип волосся
жирне
Об`єм
200 мл
Країна виробник
Франція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти