×

Шампунь для щоденного використання Nubea Synérgo Daily Shampoo

Подобається28
1 140,00 грн
Об `єм
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 57,00 грн

Бренд:
Опис

Nubea Synérgo Daily Shampoo

Ніжний щоденний шампунь Nubeà на основі ефірних олій евкаліпту, лаванди, бергамоту та рослинних екстрактів. Ідеально підходить у всіх випадках, коли потрібно часте миття, навіть двічі на день, або для тих, хто займається спортом.

Ключові інгредієнти шампуню для щоденного використання Nubea Synérgo:

  • Олія евкаліпта має антисептичні, протизапальні та антиоксидантні властивості; стимулює синтез церамідів, сприяє утриманню вологи; заспокоює та охолоджує шкіру голови, усуває свербіж; стимулює мікроциркуляцію
  • Олія лаванди виявляє протизапальну, протигрибкову та антимікробну дію, нормалізує роботу сальних залоз; детоксифікує та бореться з вільними радикалами; покращує мікроциркуляцію шкіри голови, стимулює регенерацію та зростання волосся.
  • Олія бергамота має протизапальні, антиоксидантні та протимікробні властивості; нормалізує виділення сальних та потових залоз; оживляє волосяні фолікули, покращує ріст та пігментацію волосся.
  • Олія ромашки має бактерицидні, протизапальні, цілющі та заспокійливі властивості; зволожує шкіру та стимулює регенерацію, усуває подразнення, почервоніння, лущення та свербіж.
  • Бетаїн пом'якшує, стимулює регенерацію, усуває подразнення та зменшує трансдермальну втрату води; кондиціонує, надає блиску та керованості волоссю.
  • Молочна кислота нормалізує виділення шкірного сала, балансує рівень pH, ексфолює поверхню шкіри голови, стимулює ріст та покращує структуру волосся; зволожує волосся та шкіру голови.

Спостіб використання: Нанесіть шампунь в декількох місцях безпосередньо на вологу шкіру голови. Масажуйте до утворення піни. Ретельно змийте водою. За потреби повторіть нанесення. Висушіть рушником волосся і особливо шкіру голови перед наступним етапом.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
25003

Характеристики

Об`єм
200 мл
Серія
Synérgo
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8058456946160
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти