×

Очищаючий шампунь Chi CleanCare Clarifying Shampoo

Подобається2
735,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,75 грн

Бренд:
Опис

Chi CleanCare Clarifying Shampoo

Шампунь Chi CleanCare зробить турботу про волосся та шкіру голови неймовірно приємною та ефективною. Його формула спеціально розроблена для глибокого очищення волосся та шкіри голови, але видаляючи забруднення, він зберігає природні олії волосся.

Глибоке очищення із збереженням природного балансу - Шампунь Chi CleanCare забезпечує глибоке очищення волосся та шкіри голови, видаляючи всі види забруднень, збалансовано, без зайвого видалення природних олій. Ваше волосся буде свіжим, оновленим, а шкіра голови - комфортною.

Інтенсивне зволоження: Формула, збагачена Алое Віра, забезпечує глибоке зволоження волосся і надає йому м'якість та еластичність. Ваше волосся буде огорнуте вологою, зберігаючи при цьому легкість і об'єм.

Захист та відновлення: Синя ромашка, багата на вітаміни та поживні речовини, працює в синергії з Алое Віра, сприяючи відновленню та живленню волосся. Локони стануть сильними і стійкими до пошкоджень, таким як січення кінчиків, сухість і ламкість.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся та шкіру голови, ретельно розподіліть, утворюючи густу піну. Змийте та повторіть процедуру ще раз

Об'єм: 355 мл та 740 мл

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
355 мл
Серія
Cleancare
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти