×

Маска Гладкість та блиск Barex Olioseta Oro del Marocco Smooth & Shine Mask

Подобається80
944,00 грн
Об `єм
  • 500 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 47,20 грн

Бренд:
Опис

Barex Olioseta Oro del Marocco Smooth & Shine Mask

Однією з основних причин пухнастості волосся є його недостатнє зволоження. Вологість повітря безпосередньо впливає на кількість водяної пари, яким наше волосся насичується. Однак, не тільки навколишнє середовище впливає на волосся, але і те, як ми доглядаємо за ним і укладаємо його.

Гладке волосся, яке не плутається і не пушиться, - це можливо! Barex пропонує спеціальну формулу з маслом моринги, яке робить волосся гладким і блискучим, як шовк. Морінга, також відома як "дерево, яке ніколи не вмирає", є чудодійним інгредієнтом, багатим на жирні кислоти, мінерали та поживні речовини. Вона перешкоджає появі пухнасті, посилює сяйво волосся і полегшує його розчісування, має кондиціонуючу та антиоксидантну дію.

Маска Гладкість і блиск Barex має багату текстуру та забезпечує ефект бездоганної гладкості, надає волоссю м'якості та шовковистості, усуває пухнастість та полегшує розчісування. Завдяки корисним властивостям протеїнів та натуральних олій, вона реструктурує та дисциплінує волосся, надаючи йому інтенсивного блиску. Глибоко живить і розгладжує волосся, відновлює його та забезпечує ефект бездоганної гладкості.

Не містить SLES, CDEA, парафінів, а також пройшов дерматологічну перевірку. Містить органічні сертифіковані інгредієнти.

Спосіб застосування: нанесіть на вимите, підсушене рушником волосся, розподіліть по всій довжині і прочешіть. Залишіть на 3-5 хвилин, потім ретельно змийте.

Об'єм: 250 мл та 500 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
250 мл
500 мл
Серія
Olioseta Oro del Marocco
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти