×

Зволожуючий кондиціонер Helen Seward Hydra Conditioner 5/C

Подобається46
683,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 34,15 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward Hydra Conditioner 5/C

Helen Seward Hydrating Conditioner 5/C - зволожуючий кондиціонер для сухого, ламкого, пошкодженого та фарбованого волосся. Його формула спеціально розроблена для догляду за фарбованим та хімічно обробленим волоссям, а також для чутливого волосся.

Кондиціонер допомагає поповнити нестачу вологи у структурі волосся та захищає його від зовнішніх агресивних факторів. Завдяки натуральним екстрактам фруктів, ваше волосся набуває життєвої сили, м'якість, еластичність, яскравість і блиск по всій довжині. Полегшує розчісування, не обтяжує волосся та одночасно нейтралізує електростатичний заряд, що накопичився протягом дня. Він також допомагає запобігти появі посічених кінчиків і нормалізує pH-баланс шкіри голови.

Активні компоненти кондиціонера Helen Seward включають фруктові екстракти, що містять середземноморські фрукти, такі як апельсин, лимон, ківі та диня, які забезпечують глибоке зволоження та антиоксидантну дію. Протеїни пшениці, присутні у складі продукту, формують потужний протеїновий комплекс, який захищає колір вашого волосся.

Особливістю цього кондиціонера є приголомшливий екстракт червоного Сицилійського апельсина, збагачений поліфенолами. Ці поліфеноли нейтралізують вільні радикали, подовжуючи довговічність кольору вашого волосся і надаючи йому блиск протягом тривалого часу. Система ACE-Complex є мікрочастинками вітамінів, заснованих на сучасних нанотехнологіях, з багаторівневою дією:

  • Вітамін А має захисну та зволожуючу дію
  • Вітамін Е запобігає негативному впливу УФ-променів та радіації
  • Вітамін С є одним з унікальних та потужних природних антиоксидантів, який забезпечує чудовий захист від шкідливого окисного впливу УФ-променів

Спосіб застосування: Нанесіть кондиціонер на вологе чисте волосся. Поступово розподіліть його по всій довжині за допомогою рук і гребінця. Після дії кондиціонера (1-3 хвилини) ретельно промийте волосся проточною водою.

Об'єм: 300 мл та 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
1314

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Seward Mediter H-tech System
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8011172023126
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти