×

Спрей для надання обсягу Helen Seward Synebi

Подобається1067
540,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 27,00 грн

Бренд:
Опис

Helen Seward Synebi Volumizing Spray

Завдяки багаторічному досвіду фахівців Helen Seward, їм вдалося створити абсолютно нову лінію засобів по догляду за волоссям з цілеспрямованою дією і гарантією професійного результату. Формули засобів, що входять в серію Synebi, забезпечують найкращу ефективність у відновленні волосся завдяки вмісту натуральних інгредієнтів, відібраних за їх лікувальними властивостями, виключно з сертифікованих органічних культур.

Спрей для додання обсягу Helen Seward Synebi містить органічні екстракти червоного винограду і граната. Надає зміцнюючу і ущільнюючу дію біля коренів волосся, роблячи волосся сильним, щільним і блискучим.

Активні компоненти спрею Helen Seward Volumizing Spray:

  • Екстракт червоного винограду має антиоксидантні властивості, захищаючи волосся від вільних радикалів і негативного впливу навколишнього середовища. Надає живильну дію, зміцнюючи і підвищуючи еластичність волосся.
  • Органічний екстракт граната інтенсивно зволожує і запобігає дегідрації волосся. Робить локони шовковистим, блискучими і еластичними.

Спосіб застосування: нанесіть спрей на вологе волосся починаючи від кореня. Не змиваючи, висушіть його за допомогою фена та щітки для надання обсягу.

Обсяг: 150 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
7661

Характеристики

Призначення продукта
Для объема
Тип волосся
усі типи
Об`єм
150 мл
Серія
SYNEBI
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти