×

Зволожуючий шампунь з пептидами для тонкого волосся L'Alga.Seahydrate CPR Shampoo

Подобається9
1 499,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 74,95 грн

Бренд:
Опис

L'Alga.Seahydrate CPR Molecular Repair Peptide-18 Shampoo For Fine Hair

Ви хочете мати волосся, яке привертатиме увагу своєю красою? Ви хочете позбутися сухості, ламкості і кінчиків, що січуться? Ви хочете насолоджуватися м'якістю, силою та здоровим виглядом волосся щодня? Якщо ви відповіли "так" на ці питання, то вам просто потрібний новий шампунь L'Alga.Seahydrate CPR.

Цей шампунь швидко і глибоко зволожує волосся, відновлює пошкоджені ділянки та зміцнює структуру волосся зсередини. Він створений спеціально для тонкого волосся і має легку формулу, яка не обтяжує тонке волосся і не робить його жорстким. Шампунь відрізняється унікальним складом, який містить AlgaNord 5™, висококонцентрований комплекс екстрактів водоростей, пептиди, що стимулюють вироблення колагену, вологозв'язуючу гіалуронову кислоту, термоактивний кунжутний протеїн та 7 різних зволожуючих компонентів.

Шампунь L'Alga.Seahydrate м'яко, але ефективно очищає від забруднень та жиру, забезпечуючи шкірі голови більш ефективне живлення. Його унікальна формула дає миттєві результати, тому вже після першого застосування ви зможете насолодитися своїм сильним, м'яким, гладким і здоровим волоссям.

  • Підходить для тонкого пошкодженого волосся
  • Миттєво відновлює силу, вологість та м'якість волосся
  • Містить пептиди, що стимулюють вироблення колагену
  • Містить вологозв'язуючу гіалуронову кислоту
  • Містить термоактивний кунжутний білок
  • Містить 7 різних інтенсивно зволожуючих компонентів
  • Містить комплекс екстрактів морських водоростей AlgaNord 5™, підтверджений науковими дослідженнями
  • Безпечний для фарбованого, випрямленого та хімічно обробленого волосся
  • Не містить сульфатів SLS/SLES, фталатів, парабенів, спирту, солі, ГМО та компонентів тваринного походження

Докладніше про комплекс L’Alga CPR Peptide-18

Ключовим компонентом серії CPR Molecular Repair Peptide-18 є пептиди, які є у великій кількості у всіх продуктах серії CPR. Пептиди підвищують вміст вологи у волоссі і тим самим запобігають появі посічених кінчиків. Завдяки цим потужним властивостям волосся швидко повернеться до здорового вигляду, стане міцнішим, сильнішим і блискучим.

Продукти L’Alga CPR Peptide-18 збагачені комплексом екстрактів водоростей AlgaNord 5™, який посилює доставку поживних речовин, мінералів та вітамінів до клітин шкіри голови. Науково підтверджений комплекс L'Alga AlgaNord 5™, що містить мінерали, незамінні омега-жирні кислоти, вітаміни та багаті на поживні речовини мікроелементи, забезпечує негайну стимуляцію та довготривалий захист волосся та шкіри голови.

Гіалуронова кислота, що міститься в продуктах L'Alga CPR Peptide-18, забезпечує ефективний захист волосся, зберігаючи його зволоженим і підтримуючи правильний баланс ліпідів і білків, характерний для здорового волосся. Допомагає запобігти пухнастості і надати об'єм волоссю. Гіалуронова кислота допомагає ефективно зволожити сухі ділянки шкіри голови, що лущиться.

Термоактивний білок кунжуту, що міститься в продуктах L'Alga CPR Peptide-18, забезпечує м'якість, силу та здоровий вигляд волосся. Термоактивний білок кунжуту діє як захисний бар'єр між волоссям та теплом, оберігаючи волосся від пересихання та неживості.

Кожен продукт CPR Peptide-18 містить 7 спеціальних зволожуючих компонентів, що відповідають різним потребам волосся. Завдяки поєднанню цих активних інгредієнтів, ця серія дозволяє досягти добре зволоженого, слухняного і неймовірно м'якого волосся практично з першого застосування. Кілька зволожуючих компонентів допомагають запобігти появі кінчиків, що січуться, і зробити волосся напрочуд гладким, полегшивши його розчісування і укладання.

Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, помасажуйте шкіру голови, зачекайте 1-2 хвилини, потім добре змийте шампунем.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
тонке
Об`єм
200 мл
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти