×

Зволожуючий шампунь з пептидами L'Alga.Seahydrate CPR Shampoo

Подобається94
1 499,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 74,95 грн

Бренд:
Опис

L'Alga.Seahydrate CPR Shampoo

CPR – це не просто слово, а обіцянка. Обіцянка італійського бренду L'Alga повернути життя волоссю і зробити його красивим і здоровим.

Вони створили серію продуктів CPR Peptide-18, яка допомагає відновити волосся без зайвого клопоту та витрат. Передові технології для зміцнення, відновлення та захисту волосся з першого застосування – ось що таке CPR. Таким чином, волосся відразу стає таким, яким ви хочете: воно набуває щільності, м'якості, гладкості і блиску. До того ж всі засоби серії CPR Peptide-18 захищають від майбутніх агресивних впливів, таких як хімічна обробка, знебарвлення, фарбування та високі температури.

Зволожуючий шампунь з пептидами L'Alga.Seahydrate CPR - це продукт, який допоможе вам зберегти та зміцнити своє волосся. Він м'яко очищає, зволожує та відновлює пошкодження, допомагаючи відновити структуру волосся зсередини. Завдяки вдосконаленій формулі, що працює в синергії з фірмовим комплексом AlgaNord 5™, концентрованому комплексу водоростей, пептидам, що стимулюють вироблення колагену, гіалуроновій кислоті, що утримує вологу, термоактивному білку кунжуту і 7 кондиціонуючим агентам ви отримаєте м'яке, слухняне і блискуче волосся.

Шампунь створений на основі формули з екологічно чистих та безпечних інгредієнтів, які не містять хімічних добавок.

Спосіб використання: Нанесіть на вологе волосся, помасажуйте шкіру голови, зачекайте 1-2 хвилини, потім добре змийте шампунем.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
200 мл
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти