×

Відновлюючий шампунь для сухого і пошкодженого волосся T-LAB Professional Aura Oil Duo Shampoo

Подобається88
839,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 41,95 грн

Бренд:
Опис

T-LAB Professional Aura Oil Duo Shampoo

Серія T-LAB Professional Aura Oil розроблена для сухого, тьмяного, пошкодженого і ламкого волосся, яке потребує інтенсивного живлення і сяйва. Вона підходить жінкам і чоловікам, які хочуть отримати гладке волосся природним шляхом. Aura Oil Collection можна використовувати для освітленого, хімічно обробленого, фарбованого волосся, а також для кучерявого волосся, що потребують живлення. Шовковисті засоби для волосся з колекції Aura Oil Collection разом створюють природний ритуал для сухого волосся, забезпечуючи волоссю інтенсивне живлення. Ритуал глибокого живлення та зволоження для розкішної м'якості і природної краси - процедура, яка необхідна вашому волоссю, щоб повернути м'якість, шовковистість і природний блиск.

Поживний шампунь Aura Oil DUO - кращий вибір для сухого і пошкодженого волосся, тому що він робить волосся більш м'яким і гладким на дотик, покращує блиск і еластичність волосся. Захищає від запалення шкіри голови, нормалізує ліпідний баланс шкіри голови і забезпечує живлення.

Основні компоненти:

  • Екстракт Квітів Камелії і Яшми - Очищена мінеральна вода, наповнена органічним екстрактом камелії і дорогоцінним камінням яшми, надає шкірі відчуття свіжості і енергії.
  • Органічне Масло Авокадо - Кращий засіб для сухого або пошкодженого волосся. Робить волосся більш м'яким і шовковистим на дотик, підвищує блиск і надає волоссю силу.
  • Органічне Масло Інка-інчі - Закриває кутикулу, запобігає ламкості волосся і появі посічених кінчиків, усуває пухнастість і сухість

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся і шкіру голови. Спіньте і ретельно вимийте їх. Змийте і при необхідності повторіть нанесення ще раз.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару
662506

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
300 мл
Серія
Aura Oil
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти