×

Протеїновий кондиціонер IdHair Curly Xclusive Protein Conditioner

Подобається0
716,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,80 грн

Бренд:
Опис

IdHair Curly Xclusive Protein Conditioner

Відновлюючий та зміцнюючий кондиціонер IdHair Curly Xclusive, збагачений рослинним гідролізованим протеїном і зміцнюючим комплексом, проникає глибоко у волосся, відновлюючи його зсередини і зовні. Олія жожоба надає волоссю блиску, а молочна кислота закриває кутикулу, зменшуючи ризик появи сухості через вплив навколишнього середовища на ваші кучері.

Протеїновий кондиціонер IdHair може підійти для кучерявого волосся, яке схильні до сухості, пухнастості або посічених кінчиків. Кучеряве волосся має природну пористу структуру, що означає, що воно легко втрачає вологу і більш вразливе до впливу навколишнього середовища, термічної обробки або хімічних процедур. Протеїновий кондиціонер Curly Xclusive діє, проникаючи у волокна волосся та зміцнюючи його зсередини та зовні. Це допомагає відновити природну еластичність волосся, зменшити появу посічених кінчики, і покращити текстуру і зовнішній вигляд завитків. Протеїновий кондиціонер IdHair Curly Xclusive також допоможе вирівняти кутикулу волосся, що знизить пухнастість і надасть блиску.

Однак не всім типам кучерявого волосся підійде цей протеїновий кондиціонер. Якщо ваше волосся чутливе до протеїнів або схильні до надлишку протеїну, застосування цього кондиціонера може зробити ваше волосся сухим або жорстким. Тому важливо слухати своє волосся та коригувати свій догляд за волоссям відповідно.

Для волосся за системою Curly Girl застосування протеїнового кондиціонера часто поєднується зі зволожуючим кондиціонером, щоб підтримувати здоровий баланс вологи та протеїну у волоссі. Ідеальний баланс допоможе підкреслити красу ваших завитків та надати їм найкращого вигляду. Пошук ідеального балансу для вашого волосся може зайняти час, адже досконалість вимагає терпіння!

Спосіб застосування: масажними рухами нанесіть кондиціонер на вологі кінчики та довжину волосся. Використовуйте пальці або гребінець із широкими зубцями для розплутування волосся та більш рівномірного розподілу засобу. Потім змийте. Якщо ви хочете посилити ефект, залиште кондиціонер на волоссі на 15-30 хвилин або на ніч.

Об'єм: 250 мл та 1000 мл

Зроблено у Швейцарії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
Об`єм
250 мл
1000 мл
Серія
Elements Curly XCLS
Країна виробник
Швейцарія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти