×

Розгладжуюча маска Nubea Sustenia Smoothing Mask

Подобається77
1 275,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,75 грн

Бренд:
Опис

Nubea Sustenia Damaged Hair Mask

Лінія Sustenia була розроблена для використання після курсів лікування Nubea і для всіх, хто без особливих проблем бажає зосередити свою увагу на красі свого волосся, залишаючись вірним філософії Nubeà. Точний вибір делікатних тензіоактивних речовин та дорогоцінних ефірних олій, змішаних з прекрасними рослинними екстрактами, допоможе зберегти досягнуті результати та покращити процес очищення та догляду за волоссям.

Дорогоцінне поєднання ефірних олій і рослинних екстрактів у складі розгладжуючої маски Nubea Sustenia регулює і зволожує кучеряве і неслухняне волосся, роблячи його м'яким, блискучим і легко розчісується.

Ключові інгредієнти розгладжуючої маски Nubea Sustenia:

  • Олія лаванди має протизапальну, протигрибкову та антибактеріальну дію, нормалізує роботу сальних залоз; детоксифікує та бореться зі шкідливими вільними радикалами; покращує мікроциркуляцію шкіри голови, стимулює регенерацію та зростання волосся.
  • Олія розмарину – природний антиандрогенний засіб, що стимулює кровообіг шкіри голови та ріст волосся; має виражені протизапальні, антиоксидантні та протимікробні властивості.
  • Екстракт бамбука має антиоксидантний ефект, покращує мікроциркуляцію; інтенсивно живить волосяні фолікули та стимулює ріст волосся, зволожує суху шкіру голови.
  • Екстракт ферментації томату містить унікальний комплекс біоферментів, який допомагає відновити ушкодження, зміцнює та покращує структуру волосся.
  • Екстракт рису живить та зволожує шкіру, прискорює загоєння, усуває подразнення; покращує стан пошкодженого волосся.
  • Фільтрат ферментації кореня редьки чудово зволожує шкіру голови та волосся, усуває запалення та заспокоює шкіру голови, має антиоксидантні та протимікробні властивості.
  • Амінокислоти кератину проникають глибоко в структуру волосся і інтенсивно зволожують його, відновлюють кутикулу, надають волоссю щільність та пружність.
  • Молочна кислота нормалізує виділення себуму, регулює рівень pH, ексфолює поверхню шкіри голови, стимулює ріст та покращує структуру волосся; зволожує волосся та шкіру голови.

Спосіб застосування: Вимийте волосся відповідним шампунем Nubéa. Нанесіть достатню кількість маски на підсушене рушником волосся від коріння до кінчиків. Залишіть на 2-3 хвилини. Потім ретельно змийте водою.

Об'єм: 200 мл та 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
26007

Характеристики

Об`єм
200 мл
1000 мл
Серія
Sustenia
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8058456948119
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти