×

Маска для фарбованого та освітленого волосся Nubea Sustenia Colored and/or Chemically Treated Hair Mask

Подобається38
1 275,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 200 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,75 грн

Бренд:
Опис

Nubea Sustenia Colored and/or Chemically Treated Hair Mask

Лінія Sustenia була розроблена для використання після курсів лікування Nubea і для всіх, хто без особливих проблем бажає зосередити свою увагу на красі свого волосся, залишаючись вірним філософії Nubeà. Точний вибір делікатних тензіоактивних речовин та дорогоцінних ефірних олій, змішаних з прекрасними рослинними екстрактами, допоможе зберегти досягнуті результати та покращити процес очищення та догляду за волоссям.

Маска Nubea Sustenia, багата ефірними оліями, спеціально розроблена для фарбованого та/або хімічно обробленого волосся. Миттєво відновлює забарвлене та/або хімічно оброблене волосся. Захищає колір і надає еластичність, м'якість та блиск.

Ключові інгредієнти маски для фарбованого та освітленого волосся Nubea Sustenia:

  • Олія липи знімає запалення, зволожує, пом'якшує та заспокоює подразнену шкіру; має зв'язувальні, антимікробні та антиоксидантні властивості.
  • Молочна кислота нормалізує виділення шкірного сала, балансує рівень pH, ексфолює поверхню шкіри голови, стимулює ріст та покращує структуру волосся; зволожує волосся та шкіру голови.
  • Арганова олія відновлює гідроліпідний шар, зволожує і живить шкіру голови і волосся, робить волосся м'яким і блискучим.
  • Неомильна фракція оливкової олії добре вбирається шкірою, запобігаючи втраті вологи та покращуючи бар'єрні функції; містить стерини та сквален, що роблять його відмінним пом'якшуючим засобом; містить натуральні антиоксиданти (токофероли).
  • Керамід NP покращує зволоження, зменшує пухнастість та захищає волосся від зовнішніх пошкоджень, таких як ультрафіолетові промені.

Спосіб застосування: Вимийте голову відповідним шампунем Nubéa. Нанесіть достатню кількість маски на підсушене рушником волосся від коренів до кінчиків. Залишіть на 2-3 хвилини. Ретельно змийте водою.

Об'єм: 200 мл та 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
26011

Характеристики

Об`єм
200 мл
1000 мл
Серія
Sustenia
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8058456948133
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти