×

Спрей автозагар з бронзатором та маслом коноплі That'so OnTheGo Dark Hemp

Подобається80
1 160,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 58,00 грн

Бренд:
Опис

That'so On The Go Dark Hemp

Зволожуючий спрей для засмаги, обличчя та тіла. Він збагачений конопляною водою, багатою на вітаміни і мінеральні солі, яка живить і надає м'якість шкірі.

Миттєва засмага (завдяки натуральному пігменту золотистої бронзи), яскрава та інтенсивна, яка тримається близько 4 днів (завдяки ДГК). Аромат спрею створений на основі есенцій свіжих, ароматичних та деревних трав.

Переваги:

Зволожуючий лосьйон для засмаги обличчя та тіла гарантує моментальний відтінок завдяки натуральному золотисто-бронзовому пігменту, що видаляється при першому миття.

Сяюча засмага, що з'являється через 3-4 години після нанесення, протягом яких бажано не контактувати з водою. Тривалість – близько 4 днів.

Рівномірний розподіл не залишає плям і не вимагає розмазування.

Активні компоненти:

  • Бронзові пігменти. Миттєва засмага досягається завдяки косметичному бронзатору, суміші кольорових пігментів, які також використовуються в їжу та безпечні для шкіри.
  • ДГК (дигідроксіацетон) рослинного походження гарантує поступову та стійку засмагу, не пошкоджуючи шкіру. Лосьйон впливає на поверхневий шар епідермісу, надаючи сяючого та інтенсивного кольору, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям. Продукт не містить еритрулози.
  • Конопляна вода (екстракт насіння коноплі Sativa) - живить і пом'якшує шкіру, багата на вітаміни і мінерали.
  • Матріксіл - потужний антивіковий засіб, який допомагає розгладити зморшки та покращити тонус та еластичність шкіри.

Спосіб застосування: Розподіліть засіб безпосередньо на шкіру безперервними та рівномірними рухами, утримуючи спрей на відстані близько 30 см від шкіри. Дайте висохнути, не витираючи, або використовуйте фен для швидшого результату. Продукт можна розпилити на рукавичку That'so, а потім нанести на шкіру.

Об'єм: 125 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0634100

Характеристики

Об`єм
125 мл
Тип продукта
Автозасмага
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти