×

Мус автозасмага для тіла That'so Glam Body Mousse

Подобається40
1 170,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 58,50 грн

Бренд:
Опис

That'so Glam Body Mousse

Мус для засмаги із зволожуючим ефектом надає миттєвий колір (завдяки золотисто-бронзовому пігменту) з природним ефектом, який зберігається протягом 4 днів (завдяки DHA).

Ідеально підходить для використання після ванни або душу та після епіляції. Містить аромат мигдалю, вишні та ванілі.

Переваги:

Зволожуючий мус для засмаги з миттєвим ефектом завдяки натуральному пігменту золотистої бронзи видаляється при першому митті. Інтенсивна миттєва засмага проявляється через 3-4 години після нанесення, протягом яких бажано не контактувати з водою.

Активні компоненти:

  • Бронзові пігменти. Миттєва засмага досягається завдяки косметичному бронзатору, суміші кольорових пігментів, які також використовуються в їжу та безпечні для шкіри.
  • ДГК (дигідроксіацетон) рослинного походження гарантує поступову та стійку засмагу, не пошкоджуючи шкіру. Лосьйон впливає на поверхневий шар епідермісу, надаючи сяючого та інтенсивного кольору, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям. Продукт не містить еритрулози.
  • Алое Віра, відомий з давніх-давен своїми заспокійливими і зволожуючими властивостями, є справжньою панацеєю для шкіри, надаючи їй м'якість і сяйво, а також миттєве відчуття свіжості.
  • Протесил – Рослинний комплекс здатний протидіяти деградації еластичних тканин та підтримувати правильну щільність оброблених ділянок. Тензорний вплив чинить на тканині подвійну дію - антирелаксаційну та зміцнюючу.

Спосіб застосування: Струсіть продукт перед використанням. Поступово нанесіть за допомогою рукавички That'sso. Ретельно вимийте руки після нанесення.

Об'єм: 150 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0565150

Характеристики

Об`єм
150 мл
Тип продукта
Автозасмага
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти