×

Прозорий спрей автозасмага That'so On The Go Clear

Подобається70
1 160,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 58,00 грн

Бренд:
Опис

That'so On The Go Clear

Зволожуючий спрей автозасмага для обличчя та тіла надає шкірі природного відтінку засмаги, який зберігається протягом 4 днів.

Має аромат мигдалю, вишні та ванілі.

Переваги:

Спрей збагачений антивіковим олігопептидом Matrixyl, який допомагає покращити тонус та еластичність шкіри. Гарантує рівну засмагу (без плям), миттєву та інтенсивну, без слідів на одязі.

Активні компоненти:

  • ДГК (дигідроксіацетон) рослинного походження гарантує поступову та стійку засмагу, не пошкоджуючи шкіру. Лосьйон впливає на поверхневий шар епідермісу, надаючи сяючого та інтенсивного кольору, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям. Продукт не містить еритрулози.
  • Алое Віра, відомий з давніх-давен своїми заспокійливими і зволожуючими властивостями, є справжньою панацеєю для шкіри, надаючи їй м'якість і сяйво, а також миттєве відчуття свіжості.
  • Матріксіл - потужний антивіковий засіб, який допомагає розгладити зморшки та покращити тонус та еластичність шкіри.

Спосіб застосування: Розпиліть засіб безпосередньо на шкіру безперервними та рівномірними рухами, тримаючи спрей на відстані близько 30 см від шкіри. Загар з'являється через 3-4 години після нанесення, і протягом тривалого часу бажано не вступати в контакт з водою в цей період. Дайте висохнути, не витираючи, або використовуйте фен для швидшого результату.

Об'єм: 125 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0214350

Характеристики

Об`єм
125 мл
Тип продукта
Автозасмага
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти