×

Зволожуючий лосьйон автозасамага That'so Gradual Tanning Moisturizer

Подобається46
1 080,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 54,00 грн

Бренд:
Опис

That'so Gradual Tanning Moisturizer

Автозасмага That'so Gradual надає шкірі ніжного миттєвого відтінку засмаги і природного сяйва шкіри. Містить екстракт чорниці, лаванди та ванілі.

Переваги:

Ультра зволожуючий лосьйон для тіла, який поступово створює природну засмагу для всіх типів шкіри, що зберігається протягом 2 днів. Його формула багата алое, екстрактом ананаса та вітаміном Е, які мають заспокійливу та зволожуючу дію.

Активні компоненти:

  • Миттєва засмага досягається завдяки косметичному бронзатору, суміші кольорових пігментів, які також використовуються в їжу та безпечні для шкіри.
  • ДГК (дигідроксиацетон) Рослинного походження гарантує поступову та стійку засмагу, не пошкоджуючи шкіру. Лосьйон впливає на поверхневий шар епідермісу, надаючи сяючий та інтенсивний колір, який поступово зменшується при природному відлущуванні шкіри, не залишаючи плям. Продукт не містить еритрулози.
  • Алое вера - Екстракт рослини алое, відомий з давніх часів своїми заспокійливими та зволожуючими властивостями, є справжньою панацеєю для шкіри, надаючи їй м'якість та сяйво, а також миттєве відчуття свіжості.
  • Рослинні олії та вітамін Е - Вони допомагають покращити зволоження та тонус шкіри. Вітамін Е працює як антиоксидант, який допомагає запобігти вільному радіальному пошкодженню шкіри.
  • Екстракт ананасу – стимулює оновлення клітин. Забезпечує заспокійливий та зволожуючий ефект із негайним відчуттям свіжості.

Спосіб застосування: Наносите щодня або час від часу на чисту та суху шкіру круговими рухами. Перед одяганням дайте лосьйону вбратися в шкіру. Уникайте контакту з водою протягом 3-4 годин після нанесення. Мийте руки після використання.

Об'єм: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
0636900

Характеристики

Об`єм
200 мл
Тип продукта
Автозасмага
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти