×

Крем-фарба для волосся T-LAB Professional Premier Noir Innovative Colouring Cream

Подобається89
399,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 19,95 грн

Бренд:
Опис

T-LAB Professional Premier Noir Innovative Colouring Cream

Засоби по догляду за волоссям T-LAB Professional створені групою професійних і творчих умів провідних стилістів і техніків T-LAB Professional Academy з п'яти країн під егідою VT Research and Development в Лондоні.

Фарба Premier Color відома своїми інноваційними формулами, неперевершеним дизайном і унікальним натуральним комплексом масла французької троянди, протеїнів кашеміру, протеїнів шовку і кератину. 

Унікальний природний комплекс Premier Color Collection дбайливо доглядає за волоссям і надає йому силу під час фарбування, забезпечуючи відновлення і жиілення на трьох рівнях: шкіра, структура і кутикула. Прекрасно зміцнює волосся і сприяє утриманню вологи, захищає волосся від пересихання і надає йому м'якість, гладкість і сліпучий блиск.

Екстракт французької троянди огортає поверхню волосся, герметизує кутикулу, зменшуючи пористість, тим самим забезпечуючи стабільність кольору. Забезпечує розкішне відновлення структури волосся і тканин шкіри голови. Завдяки високому вмісту вітамінів C, A і B, жирних кислот і мінеральних сполук він ретельно живить і омолоджує волосся і клітини шкіри голови.

Кератин зміцнює і захищає волосся від ламкості. Відновлює його і сприяє щільному закриттю кутикули при фарбуванні, що гарантує стійкий колір і блиск волосся. Розумний протеїн відновлює пошкоджені сегменти кутикулярного шару, зміцнює амінокислотні зв'язку всередині волосся і запобігає його пошкодженню. Потужне відновлення кератінових ланцюжків в стрижні волосся є результатом синергії вітамінів B в поєднанні з екстрактом французької троянди, що перетворює фарбування в інноваційну лікувальну процедуру, що забезпечує глибоку реконструкцію волосся.

Протеїни кашеміру практично ідентичні структурі людської волосини. Це найефективніший реставратор пошкоджених ділянок волосся. Він сприяє утриманню вологи в структурі волоса, зберігаючи його еластичність і міцність. Забезпечує здоровий блиск і стабільність кольору.

Протеїни шовку зволожують і покривають шкіру голови і волосся легким захисним шаром, відновлюють внутрішньоклітинний цемент, роблячи волосся еластичним, пружним, блискучим, об'ємним і слухняним. Протеїни шовку володіють антистатичною дією. Вони захищають шкіру голови від зневоднення, відновлюють, забезпечують дбайливий догляд і стимулюють активність волосяних фолікулів.

Фарби для волосся T-LAB Professional завдяки вмісту активних натуральних компонентів, забезпечують комфорт шкіри голови під час фарбування і надійно захищають волосся, забезпечуючи зручність нанесення, універсальний захист волосся, глибоке живлення, стійкі яскраві кольори, чудовий догляд за волоссям, антивіковий ефект, ідеальне покриття сивини і інтенсивне пожвавлення. Палітра T-LAB Professional пропонує різні відтінки, які підходять як жінкам, так і чоловікам, а також власникам чутливої ​​шкіри голови.

Спосіб застосування: Змішайте 1 частина фарби з 1,5 частинами окислювача (50 мл фарби + 75 мл оксі).

Для отримання відтінків ультра-блонд змішайте 1 частину фарби з 2 частинами крем-проявника (50 мл барвника + 100 мл оксі).

Час витримки:

  • Теплі відтінки - 35 хв
  • Холодні відтінки - 40 хв
  • Ультра блонди - 45-50 хв
  • Робота з сивиною - 45-50 хв

Обсяг: 100 мл

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Об`єм
100 мл
Серія
Premier Noir
Країна виробник
Великобританія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти