×

Набір для живлення дуже сухого та кудрявого волосся Sensus Nutri Discipline Retail

Подобається84
1 786,50 грн 1 985,00 грн
Reduced price-10%
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 89,33 грн

Бренд:
Опис

Sens.us Nutri Discipline Retail

Косметичний набір Sensus Illumyna Nutri Discipline Retail - спеціально розроблений для неслухняного волосся. Завдяки вмісту рослинного кератину і кіноа, засоби, які входять до набору відмінно зволожують волосся і полегшують його укладання. Шампунь зміцнює і захищає волосся, роблячи його еластичним і м'яким. Маска живить і дисциплінує, а молоко захищає від вологи.

  • Шампунь Sensus Nutri Discipline, 250 мл. Поживний шампунь для волосся з рослинним кератином і кіноа. Ідеально підходить для густого, сухого і кучерявого волосся. Він глибоко живить волосся, роблячи його шовковистим і слухняним.
  • Маска Sensus Nutri Discipline, 250 мл. Поживна маска глибоко живить волосся, роблячи його шовковистим і гладким. Зміцнює і захищає, роблячи локони еластичними, м'якими і в той же час ефективно захищеними від вологи.
  • Термо молочко з захистом від вологи Sensus Thermo Discipline, 125 мл. Запобігає пошкодженню волосся і захищає від вологи. Надає м'якість і блиск. Розгладжує, полегшує укладання, ефективно захищає від високих температур і вологи.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем. Нанесіть маску на вологе волосся і через кілька хвилин змийте. Підсушіть волосся рушником і нанесіть невелику кількість термо молочка на долоні і рівномірно розподіліть по довжині і кінчикам волосся.

Обсяг: 250 мл + 250 мл + 125 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
30654

Характеристики

Тип волосся
сухе
Серія
Illumyna
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти