×

Крем для шиї та зони декольте Guam

Подобається98
1 109,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 55,45 грн

Бренд:
Опис

Guam Seatherapy Crema Collo e decollete

Крем для шиї та зони декольте володіє потужним ліфтинг-ефектом. Він забезпечує прицільну дію на делікатну зону, яка часто страждає від передчасного старіння. Ідеально підходить для всіх типів шкіри, особливо, для зрілої шкіри з ознаками старіння.

Він збагачений компонентами морського походження, які, в комплексі з дермоактівними наносферами, сприяють поліпшенню стану шкіри, надаючи їй пружність, тонус, мінімізуючи «провисання» шкіри підборіддя і шиї.

Дермоактівні наносфери - це інноваційна система доставки активних речовин в глибші шари шкіри. Завдяки їм активні речовини доставляються в потрібне місце і поступово вивільняються. Вони діють на адипоцити, змушуючи зменшуватися обсяг підшкірно - жирових клітин та підтримуючи еластичність шкіри. Біоактивний екстракт водоростей GUAM забезпечує високий рівень захисту від дії вільних радикалів.

Активні компоненти:

  • Гіалуронова кислота з низькою молекулярною вагою. Проникаючи досить глибоко, зволожує і інтенсивно живитьшкіру, роблячи її бархатистою і розслабленою, надаючи їй еластичність і м'якість.
  • Наносфери дермоактівні - це інноваційна система доставки активних компонентів в глибокі шари шкіри. Завдяки цій технології стало можливим впливати на необхідні клітини так, як ніколи раніше - тепер необхідні інгредієнти доставляються в потрібне місце з поступовим їх вивільненням! Таким чином, насичення шкіри відбувається в оптимальному обсязі і в оптимальні часові проміжки.
  • Біоактивний екстракт водоростей GUAM має найвищі антиоксидантні властивості.
  • Екстракт мікроводорості Neochloris Oleoabundans, екстракт листя рослини Menyanthes Trifoliata.
  • Пептид Acetyl Cyclohexapeptide-34 - уповільнює синтез нових жирових клітин і процес відкладення жирів, а також впливає на гени, відповідальні за ці процеси.

Спосіб застосування: Для отримання найкращого результату використовуйте двічі на день, вранці і ввечері. Нанесіть достатню кількість крему від основи шиї у напрямку до підборіддя, масажуйте до повного усмоктування засобу.

Обсяг: 75 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
25137

Характеристики

Об`єм
75 мл
Тип продукта
Крем
Серія
Sea Therapy
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти