×

Укорочені легінси з мікроінкапсульованими водоростями Guam Pinocchietto

Подобається117
1 531,00 грн
Розмірна сітка
Легінси Guam XS-S S-M L-XL
Окружність талії, см 60-64 68-80 84-96
Окружність стегон, см 88-90 94-106 110-122
Італійський розмір 38-40 42-44 46-50
Європейський розмір 34-36 38-40 42-46
Амеріканський розмір 4-6 6-12 14-20
Англійський розмір 4-8 10-16 18-24
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 76,55 грн

Бренд:
Опис

Guam Pinocchietto Il Leggings Con Alghe Marine Microincapsulate

Легінси Guam містять мікроінкапсульовані водорості, які забезпечують довгохвильове інфрачервоне випромінювання (F.I.R.). FIR випромінювання - це електромагнітне випромінювання.

Легінси:

  • покращують кровообіг
  • зменшують прояви целюліту
  • підвищують пружність шкіри

Вони призначені для підтягування і ремоделювання ніг і сідниць, діють в самих неподатливих щільних зонах прояви целюліту. Їх дія не передбачає втрату ваги.

Укорочені легінси Guam виготовлені з мікроволокна EMANA з використанням мікрокапсул, що містять морські водорості Guam. Технологія мікроінкапсулювання забезпечує повільне вивільнення активних інгредієнтів і підвищує їх здатність взаємодії з організмом.

Волокно EMANA - це інтелектуальне волокно, яке містить в собі біологічно активні мінеральні кристали, здатні поглинати тепло людського тіла, повертаючи його у вигляді довгохвильового інфрачервоного випромінювання (F.I.R.). Довгохвильове інфрачервоне випромінювання являє собою електромагнітні хвилі, важливі для нашого нормального стану. Їх дія використовуються в медицині в терапевтичних цілях. Біологічно активні мінерали, що містяться в тканині, покращують приплив крові і підшкірну мікроциркуляцію. Будучи інтегровані в тканину, вони здійснюють свій вплив протягом усього часу життя легінсів.

Мікрокапсули, вбудовані в тканину, вивільняються, залишаючи на шкірі активні інгредієнти водоростей GUAM. Вони діють до тих пір, поки всі активні інгредієнти не закінчаться. Зазвичай це відбувається після кількох тижнів використання легінсів.

Навіть після незліченного прання, благотворний вплив тканини на пружність шкіри триває - завдяки вмісту активних мінеральних кристалів в ній. Легінси Guam настільки комфортні, що дозволяють вільно перебувати в них протягом усього дня; під час руху масажується, підтягується і ремоделюється поверхня ніг, стегон і сідниць в найбільш проблемних зонах. Це благотворно позначається на стані вашого здоров'я і вашої краси.

Легінси Guam забезпечують подвійний ефект - дію мікроінкапсулювання - дає повільне вивільнення активних інгредієнтів, і дію масажу і інфрачервоних променів. Такий комплексний вплив забезпечує поліпшення стану шкіри. Дія інфрачервоних променів триває протягом всього часу існування легінсів, а дія мікроінкапсульованих морських водоростей починає зменшуватися після декількох тижнів носіння легінсів.

Щоб підтримати синергетичний вплив водоростей GUAM і інфрачервоних променів, на початку третього тижня використання легінсів рекомендується перед їх надяганням нанести на шкіру тіла один з таких засобів, що містять водорості GUAM:

Фанго крем денний Fangocrema Giorno GUAM

Фанго крем тонізуючий Fangocrema GUAM Fresco

Фанго крем Активний

Вибір саме цих засобіві був визначен шляхом порівняння властивостей і функціональних можливостей кожного конкретного крему.

Спосіб застосування: Під легінси Guam необхідно обов'язково надягати нижню білизну.

У перший день використання, в разі необхідності, злегка розширте тканину руками. Легінси пристосовуються до форми тіла після декількох застосувань. Результати застосування легінсів були продемонстровані при носінні протягом 6 годин в день протягом 30 днів поспіль.

Можуть бути використані після вагітності.

Увага! Не носити під час вагітності!

Прати при 30 ° C.

Склад: Мікроінкапсульовані водорості Guam: вода, Capric Caprylic Triglyceride, порошок водорості Ламінарія. Тканина Emana® є запатентованою технологією і безпечна для шкіри, це було протестовано і підтверджено науковими міжнародними дослідженнями, проведеними незалежними лабораторіями. Тканина Emana сертифікована міжнародною системою тестування Oeko-Tex Клас I. OEKO-TEX Standard 100 - це єдина загальносвітова незалежна система тестування та сертифікації текстильної сировини, проміжних і готових продуктів на всіх стадіях обробки, а також використовуваних матеріалів.

Клас продукту I: Вироби для немовлят і дітей віком до 3 років (нижня білизна, повзунки, одяг, постільна білизна, рушники і т. П.)

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
12067

Характеристики

Тип продукта
Легінси
Серія
Легінси
Країна виробник
Італія

Спеціальні посилання

ean13
8025021120676
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Про эффект пока ничего не скажу, но зато расскажу о длине. У меня рост 160 см и ясное дело что все на меня длинное. Эти антицеллюлитные легинсы на меня сели как на втором фото (у меня размер L-XL). Наверное, для тех кто значительно меня выше, они будут до колена.

Тянутся отлично. Ткань гладкая и плотная, не просвечивается.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти