×

Відтіночний кондиціонер Teal Blue Chi Color Illuminate

Подобається945
659,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 32,95 грн

Бренд:
Опис

Chi Color Illuminate Teal Blue

Фахівці компанії Chi випустили нову лінійку фарбувальних кондиціонерів - CHI Ionic Color Illuminate, які відмінно підтримують колір волосся яскравим і соковитим, а також зволожують і живлять локони. Палітра Ionic Color Illuminate складається з 11 найпопулярніших відтінків, які, до того ж, можна змішувати один з одним, отримуючи нові тони.

Тонуючий бальзам Color Illuminate робить колір волосся соковитим, насиченим і блискучим. Він чудово підійде власницям фарбованого і нефарбованого волосся для додання легкого і свіжого відтінку. CHI Color Illuminate дуже простий в застосуванні: його потрібно нанести на вологе вимите волосся і через кілька хвилин змити водою. Всього за пару хвилин ваше волосся набуде бажаного відтінку, розкішного блиску, дивовижнрї м'якості і шовковистості.

Основним компонентом Color Illuminate Teal Blue є фірмовий Silk Amino комплекс, що складається з амінокислот кератину і шовку. Активні інгредієнти цього комплексу, потрапляючи в глиб структури волоса, фарбують його і надають дзеркальний блиск, а також забезпечують необхідне зволоження. В результаті колір волосся набуває насиченість і яскравість, а самі локони - м'якість і шовковистість.

Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем CHI і гарненько промокніть його рушником. Нанесіть кондиціонер Color Illuminate Teal Blue від коренів до кінчиків, ретельно розподіляючи по волоссю. Залиште кондиціонер для впливу на 1-5 хвилин, а потім промийте волосся водою. Для отримання більш стійкого і інтенсивного результату, прогрійте волосся феном протягом 5 хвилин, а через 10-20 хвилин змийте кондиціонер з волосся (за 10-20 хвилин волосся повністю охолоне, а колір зафіксується).

Обсяг: 251 мл

Зроблено в США

Склад: Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Ceteareth-20, Hydrolyzed Silk, Silk Amino Acids, Panthenol, Dimethicone, Amodimethicone, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Trideceth-10, Hexylene Glycol, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate / Dicaprate, Citric Acid, PPG-1 Trideceth-6, Alumina, Silica, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Titanium Dioxide (CI 77891), Basic Red 76, Basic Blue 99.

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Відтінок
Зеленый
Синий
Тип волосся
освітлене
пофарбоване
Об`єм
251 мл
Серія
Ionic Color Illuminate
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти