×

Гель-блиск для укладання волосся сильної фіксації LebeL

Подобається98
1 170,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 58,50 грн

Бренд:
Опис

LebeL Trie Juicy Gelee 7

Доглянуте, гарне волосся здатне змінити жінку до невпізнання. Це прекрасне відчуття, коли виходиш із салону краси і відчуваєш себе чарівною. Тепер ви можете знову і знову відчувати це почуття: створюйте власний, неповторний вигляд кожен день.

Лінія стайлінгу LebeL TRIE дарує чарівність і свободу вибору. Вона допомагає підкреслити індивідуальність, при цьому не жертвуючи якістю волосся. Цінні масла, амінокислоти і інші компоненти доглядають за волоссям день за днем ​​і забезпечують захист від агресивних чинників навколишнього середовища. Ексклюзивна парфумерна композиція в продуктах лінії TRIE додасть волоссю тонкий і чуттєвий фруктовий аромат, який збережеться протягом усього дня

Гель-блиск для укладання сильної фіксації підходить для всіх типів волосся. Він незамінний при створенні чоловічих укладок, так як дозволяє укласти волосся швидко, просто, надійно. Ідеально підходить для текстурування, об'ємної сильної фіксації і створення виражених акцентів.

Спосіб застосування: Для акцентів: нанесіть засіб на вологе волосся і висушіть природним чином або за допомогою фена. Для ефекту "вологого волосся": розподіліть по волоссю, збийте пасма руками до отримання потрібного ефекту.

Обсяг: 80 мл

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
2428

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
Серія
TRIE
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти