×

Шовкова вуаль для укладання волосся Tuner Water LebeL

Подобається106
1 092,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 54,60 грн

Бренд:
Опис

LebeL Trie Tuner Water 0

Доглянуте, гарне волосся здатне змінити жінку до невпізнання. Це прекрасне відчуття, коли виходиш із салону краси і відчуваєш себе чарівною. Тепер ви можете знову і знову відчувати це почуття: створюйте власний, неповторний вигляд кожен день.

Лінія стайлінгу LebeL TRIE дарує чарівність і свободу вибору. Вона допомагає підкреслити індивідуальність, при цьому не жертвуючи якістю волосся. Цінні масла, амінокислоти і інші компоненти доглядають за волоссям день за днем ​​і забезпечують захист від агресивних чинників навколишнього середовища. Ексклюзивна парфумерна композиція в продуктах лінії TRIE додасть волоссю тонкий і чуттєвий фруктовий аромат, який збережеться протягом усього дня.

Шовкова вода Tuner Water відноситься до засобів для формування фундаменту укладки. Кожен їхній продукт з цієї підсерії не просто забезпечує стайліг-ефект, але і надає додатковий догляд за локонами. Вона підкреслює природну красу волосся, роблячи його слухняним і полегшуючи процес укладання.

Шовкова вода LebeL підходить для волосся будь-якого типу. Вона полегшує розчісування, розгладжує поверхню волосся, знімає електризацію. Надає волоссю еластичність, блиск і гладкість. Захищає від агресивних чинників навколишнього середовища і високих температур. Перешкоджає всмоктуванню зовнішніх запахів.

Містить SPF 25.

Спосіб застосування: нанесіть на чисте вологе або сухе волосся, відступивши від коренів. Виконайте укладку. Для волосся середньої довжини досить 3 - 4 натискання на дозатор.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
1384

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
TRIE
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти