×

Крем матовий для укладання волосся середньої фіксації LebeL

Подобається98
1 170,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 58,50 грн

Бренд:
Опис

LebeL Trie Powder Cream 6

Доглянуте, гарне волосся здатне змінити жінку до невпізнання. Це прекрасне відчуття, коли виходиш із салону краси і відчуваєш себе чарівною. Тепер ви можете знову і знову відчувати це почуття: створюйте власний, неповторний вигляд кожен день.

Лінія стайлінгу LebeL TRIE дарує чарівність і свободу вибору. Вона допомагає підкреслити індивідуальність, при цьому не жертвуючи якістю волосся. Цінні масла, амінокислоти і інші компоненти доглядають за волоссям день за днем ​​і забезпечують захист від агресивних чинників навколишнього середовища. Ексклюзивна парфумерна композиція в продуктах лінії TRIE додасть волоссю тонкий і чуттєвий фруктовий аромат, який збережеться протягом усього дня

Матовий крем середньої фіксації ідеально підходить для всіх типів волосся. Незамінний при створенні чоловічих укладок, так як він дуже швидко і просто дозволяє укласти волосся в бажане положення. Володіє ефектом сухого шампуню.

Підходить для створення текстури і акцентів з матовим ефектом.

Спосіб застосування: для надання обсягу: розподіліть крем між долонями і нанесіть на прикореневу зону; для надання чуттєвої недбалості: розподіліть по всьому волоссю і збийте пасма руками.

Обсяг: 80 мл

Зроблено в Японії

Читати далі
Деталі товару
2435

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
80 мл
Серія
TRIE
Країна виробник
Японія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти