×

Tangle Teezer The Wet Detangler Lilac Sorbet

Подобається387
490,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 24,50 грн

Бренд:
Опис

Tangle Teezer Wet Detangler Lilac & Mint

Tangle Teezer Wet Detangler - новинка британського бренду, яка була випущена в 2018 року. Вона призначена для акуратного розчісування мокрого волосся. Завдяки зручній ручці, гребінець не вислизає з рук, навіть при використанні в душі. За допомогою Wet Detangler неймовірно зручно наносити бальзами для волосся, так як довгі зубчики гребінця відмінно розподіляють засіб по всьому волоссю, не пропускаючи жодного пасма. Використовуючи такий спосіб нанесення доглядових засобів, ви зробите ефект від їх дії більш ефективним.

325 зубчиків, розташованих в два рівня, відмінно прочісують волосся по всій довжині, не вириваючи і не завдаючи неприємних відчуттів.

Щітку Тангл Тізер можна використовувати для локонів будь-якого типу і структури, в тому числі для кучерявого. При використанні її на сухому волоссі, воно станє більш гладким і блискучим, ніж при розчісуванні звичайним гребінцем.

Зроблено в Великобританії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Серія
The Wet Detangler
Країна виробник
Великобританія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Очень долгое время пользовалась щеткой. Очень часто видела рекламу этой фирмы. В итоге решила, что новенькая расческа не помешает. Оооочень довольна обновкой! Советую приобрести.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти