×

Антицелюлітна маска з морських водоростей з розігріваючею дією Guam

Подобається700
2 012,00 грн
Об `єм
  • 1 кг
  • 500 грамм
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 100,60 грн

Бренд:
Опис

Інноваційна антицелюлітна маска італійського бренду GUAM не має аналогів по своєму ефекту! Вона сприяє зменшенню жирового прошарку і зменшення обсягів стегон.

Її унікальний склад містить 21% морських водоростей, каолінову глину, високоактивні рослинні екстракти та ефірні масла, які мають ліполітичну і відновлюючу дію. Кожен інгредієнт маски був ретельно відібраний і з'єднаний з іншими в оптимальному співвідношенні, що дозволило досягти високої результативності від застосування засобу.

В результаті досліджень і тестів, проведених компанією протягом багатьох років, вдалося підвищити ефективність масок додавши до їх складу кристали чорного турмаліну. Тепер, антицелюлітна маска Гуам значно збільшує температуру шкіри, за рахунок поглинання кристалами турмаліну тепла тіла, яке концентрується на поверхні шкіри і потім повторно випромінюється у вигляді довгохвильових інфрачервоних променів (FIR). Завдяки цьому процесу глибоко розігріваються глибокі шари шкіри і значно посилюється мікроциркуляція крові. Це призводить до більш кращого засвоєнню активних речовин з морських водоростей, глини і рослинних екстрактів.

Активні інгредієнти антицеллюлитної маски Guam:

- Кристали чорного турмаліну випромінюють інфрачервоні промені, які розширюють кровоносні капіляри, прискорюючи обмін речовин і активізуючи роботу клітин

- Екстракт водоростей GUAM багатий мінералами, макро- і мікроелементами, протеїнами і вітамінами. Проникаючи глибоко в шкіру, він забезпечує їй глибоке зволоження, яке зберігається тривалий час, повертає шкірі пружність гладкість і еластичність

- Біла глина відмінно виводить зі шкіри шлаки, токсини, надлишки рідини і солі, усуває набряклість, підтягує і робить шкіру більш еластичною. Володіє розігріваючим ефектом.

- Екстракт водоростей фукус зволожує і пом'якшує шкіру

- Екстракт кінського каштана посилює циркуляцію крові, тонізує шкіру і бореться з проявами целюліту.

- Ефірне масло орегано прискорює жировий ліполіз, розщеплює жири і позбавляє від апельсинової кірки

- Ефірне масло лимона покращує мікроциркуляцію крові

Спосіб застосування: добре струсіть баночку кілька разів для отримання однорідної консистенції засобу. Легкими масажними рухами нанесіть грязьову маску на проблемні зони тонким рівномірним шаром. Оберніть стегна спеціальною плівкою, а через 45 хвилин змийте великою кількістю води без застосування миючих засобів. На завершення - нанесіть Підтягуючий гель GUAM FIR.

Протипоказання: вагітність, варикозне розширення вен, судинна сіточка, тромбофлебіт. Не застосовувати препарат відразу після депіляції і скрабування шкіри! Рекомендований інтервал між скрабірованіе і нанесенням маски 8-12 годин.

Важливо! відчуття жару перші 15-20 хвилин і легке почервоніння шкіри є нормальною реакцією. У разі занадто активної реакції (сильне почервоніння) рекомендується змити маску і припинити процедури. При слабких судинах рекомендується використовувати антицелюлітну маску «Холодна формула»

Обсяг: 500 грам і 1 кг

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
11275

Характеристики

Тип продукта
Маска
Серія
FIR
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти