×

Шампунь для гладкості та захисту від пущіння Alterna

Подобається51
1 263,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,15 грн

Бренд:
Опис

Alterna Caviar Smoothing Anti-Frizz Shampoo

Серія Caviar Anti-Aging - це перша комплексна лінійка засобів по догляду за волоссям, яка спрямована на запобігання природного та хімічного старіння. Наповнюючи волосся кращими і найбільш ефективними інгредієнтами для відновлення рівня вологи, сили, яскравості і еластичності, вона омолоджує структуру волосся зсередини. Кожен продукт цієї серії містить чисту ікру з ікри осетрових риб, які вирощуються у Франції. Розкішна і багата вітамінами, мінералами і омега-жирними кислотами, вона допомагає відновити ліпідний шар волосся до його оптимального стану, повернувши волоссю здоров'я і молодість.

Шампунь Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Shampoo розроблений на основі запатентованого комплексу Climate Shield, який контролює вологість, яка впливає на волосся. Завдяки йому локони залишаються гладкими і м'якими. Чистий екстракт ікри, багатий жирними кислотами Омега-3, протеїни, мінерали і вітаміни A, C і D допомагають помітно знизити ознаки старіння волосся. Поживна суміш абиссинських масел, масла камелії і авокадо допомагає кондицінувати і розгладжувати волосся, відновлюючи його силу і блиск.

  • Приборкує завитки і захищає від вологості
  • Підвищує блиск і м'якість
  • Покращує текстуру і керованість

Основні компоненти розгладжуючого шампуню Alterna:

  • Екстракт ікри, один з найбагатших природних джерел жирних кислот Омега-3, відновлює вологість, еластичність і блиск волосся.
  • Climate Shield Complex. Суміш основних інгредієнтів, які допомагають утримувати вологу в волоссі і забезпечують захист від атмосферної вологості
  • Age Control Complex. Заснований на наукових досягненнях в області антивікового догляду за шкірою, цей запатентований комплекс поєднує в собі поживний екстракт ікри та антиоксиданти. Це допомагає запобігти пошкодженням і стимулювати мікроциркуляцію. Інгредієнти працюють в гармонії, усуваючи наслідки хімічного, екологічного та природно хронологічного старіння, вдихаючи в волосся нове життя
  • Гідролізований рослинний білок pg-propyl silanetriol - суміш білків рослинного походження і силікону, розроблена спеціально для зміцнення, ущільнення і пожвавлення волосся.

Не містить сульфатів.

    Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологе волосся і ретельно розподіліть по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру ще раз.

      Обсяг: 250 мл і 1000 мл

      Зроблено в США

      Читати далі
      Деталі товару
      2419944

      Характеристики

      Тип волосся
      кучеряве
      Об`єм
      250 мл
      1000 мл
      Серія
      Caviar Smoothing Anti-Frizz
      Країна виробник
      США
      Огляди
      Коментарів немає

      Залишити відгук

      • Ваша оцінка:
      Склад
      Супутні товари

      Меню

      Параметри

      Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

      Ввійти