×

Шампунь для волосся для частого використання Guam

Подобається210
483,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 24,15 грн

Бренд:
Опис

Шампунь для частого використання Гуам чудово очищує волосся від щоденних забруднень і забезпечує їм живлення і додатковий обсяг. Його активні інгредієнти створюють на поверхні кожного волоска тонку невидиму плівку, яка захищає від навколишнього середовища і робить локони гладкими і слухняними.

Завдяки тонізуючому ефекту, який засіб надає на шкіру голови і саме волосся, їх стан поліпшується, зникають такі проблеми, як швидке жирнення коренів і сплутаність після миття. За рахунок відсутності агресивних миючих компонентів, таких як, SLES, він дуже м'яко впливає на шкіру, не пересушує її і не викликаючи почуття стягнутості.

Активні компоненти шампуню для частого використання Guam:

  • Екстракт морських водоростей вакаме. Він перешкоджає випадінню волосся і відмінно стимулює кровообіг, покращуючи і стимулюючи ріст волосся. Зволожує пасма і захищає їх від зневоднення.
  • Протеїни пшениці і сої відновлюють пошкоджене волосся і захищають їх від подальших травм, що викликаються впливом навколишнього середовища.
  • Екстракт водоростей фукус і ламінарія забезпечують шкірі голови і волоссю антибактеріальний, антіоксадантий, зволожуючий і поживний вплив.

Спосіб застосування: нанести необхідну кількість шампуню на вологе волосся, ретельно розподіляючи його по довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
86061

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
UPKer
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти