×

Відновлюючий шампунь IdHair

Подобається566
714,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,70 грн

Бренд:
Опис

Id Hair Elements Xclusive Repair Shampoo

Формула даного шампуню не містить SLS, за рахунок чого він дуже делікатно очищає пошкоджені локони, надаючи на них відновлювальний вплив. Шампунь IdHair Xclusive наповнює тендітні локони відсутніми мікроелементами і вітамінами, завдяки чому до них повертається була пружність і еластичність.

Захисні властивості засобу допомагають уберегти волосся від нових пошкоджень в результаті впливу на нього навколишнього середовища. Тому регулярне його використання не тільки допомагає повернути здоров'є волосся, але і примножити його в кілька разів.

У складі шампуню міститься:

- масло марула. Воно миттєво регенерує волосся, забезпечуючи засобу швидкий результат. При цьому, його формула дуже легка, тому масло не обтяжує шампунь. На шкіру голови воно надає заспокійливу дію, усуваючи лупу і свербіж. На волосся - зміцнює, повертаючи йому еластичність, силу і блиск.

- екстракт плодів французького дуба. Надає на шкіру голови в'яжучий вплив, а на волосся захисний і зміцнюючий. Він збільшує міцність волосся, роблячи його більш міцним і сильним. Захищає від вільних радикалів, які руйнують структуру волосся.

У складі шампуню відсутні сульфати, парабени і глютен.

pH 5,0 - 5,9

Спосіб застосування: на вологе волосся нанесіть невелику кількість шампуню, спіньте, розподіляючи його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в Швеції

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Elements Xclusive
Країна виробник
Швеція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти