×

Шампунь для фарбованого волосся IdHair

Подобається195
714,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,70 грн

Бренд:
Опис

Id Hair Elements Xclusive Colour Shampoo

М'який шампунь IdHair Xclusive - це першокласний засіб для догляду за фарбованим волоссям. Він дуже делікатно очищає його від щоденних забруднень, при цьому не вимиваючи штучний пігмент. Так, при регулярному використанні цього шампуню, волосся після фарбування будуть довше залишатися яскравим і насиченим.

Завдяки наявності в складі сонцезахисних фільтрів, засіб оберігає локони від яскравого сонця і ультрафіолетових променів.

У складі шампуню міститься:

- масло насіння соняшнику. Найефективніший компонент в догляді за фарбованими локонами. Завдяки йому волосся отримує необхідне зволоження і захист від UV-променів, які призводять до потускніння кольору.

- екстракт чорниці. Антиоксидант, який оберігає волосся від руйнівних факторів навколишнього середовища. Захищає відтінок фарбованого волосся від вигорання і підсилює його інтенсивність.

У складі шампуню відсутні сульфати, парабени і глютен, а аромат має натуральне походження і не викликає алергії.

pH 5,0 - 5,9

Спосіб застосування: на вологе волосся нанесіть невелику кількість шампуню, спіньте, розподіляючи його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в Швеції

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Elements Xclusive
Країна виробник
Швеція
Огляди(1)
Загальний рейтинг
3
1 Огляд
Первые две недели использования я не могла на него нарадоваться. А потом то ли кожа привыкла, то ли не знаю что, но волосы начали быстро становится грязными. Иногда даже к вечеру уже приходилось мыть голову, хотя мыла ее утром. Так что у меня с ним не сложилось...

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти