×

Зволожуючий шампунь IdHair

Подобається762
714,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 35,70 грн

Бренд:
Опис

IdHair Elements Xclusive Moisture Shampoo

Шампунь для зволоження від IDhair підійде волоссю будь-якого типу і текстури, якому не вистачає вологи або яке зазнало сонячного впливу. Він добре очищає шкіру голови і волосся, наповнюючи їх зволожуючими компонентами і захищаючи від зневоднення. Під його впливом структура волосся відновлюється, а самі локони стають міцнішими і гнучкими.

Для власниць кучерявого волосся, він стане справжнім порятунком, так як шампунь чудово справляється з таким типом локонів. Завитки стануть більш чіткими, а процес розчісування - більш легким і швидким.

У складі шампуню міститься:

- гідролізований гороховий протеїн, який містить велику кількість амінокислот і білка. Він інтенсивно зволожує волосся, оберігаючи його від зневоднення і підвищуючи його еластичність.

- екстракт земляного мигдалю, багатий вітамінами В, С, Е. Відновлює пошкоджене волосся і захищає їх від негативного впливу навколишнього середовища. Цей компонент повністю гіпоалергенний, за рахунок чого підходить для чутливої ​​шкіри голови.

У складі шампуню відсутні сульфати, парабени і глютен, а аромат має натуральне походження і не викликає алергії.

pH 5,0 - 5,9

Спосіб застосування: на вологе волосся нанесіть невелику кількість шампуню, спіньте, розподіляючи його по всій довжині. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в Швеції

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
кучеряве
сухе
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Elements Xclusive
Країна виробник
Швеція
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти