×

Дорогоцінний ікорний шампунь Marlies Moller

Подобається308
2 136,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 106,80 грн

Бренд:
Опис

Marlies Moller Luxury Golden Caviar Hair Bath

Шампунь на основі екстракту чорної ікри відмінний очищуючий засіб для пошкодженого волосся. Він м'яко видаляє забруднення з волосся і шкіри голови, не викликаючи роздратування або свербіння, тому підходить для володарів чутливої ​​шкіри голови. Після миття волосся цим шампунем, локони наповнюються енергією, стають більш гнучкими і еластичними. Шампунь огортає їх золотою вуаллю, яка надає нереальний блиск.

Активні компоненти шампуню Marlies Moller Luxury Golden Caviar:

  • Масло Інка інчі. Це лідер серед всіх масел за змістом Омега-3. Воно надає живильний та відновлювальний вплив на волосся. Масло омолоджує, живить, захищає, пом'якшує і регенерує ослаблене волосся.
  • Екстракт чорної ікри. Містить полінасичені жирні Омега-3 кислоти, мікроелементи, такі як натрій, калій, магній, фосфор, залізо, вітаміни А, D, E, F. Всі вони є антиоксидантами, які захищають волосся від руйнівного впливу вільних радикалів.
  • Золоті пігменти, які надають неймовірний блиск і сяйво волоссю.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся. Легкими масажними рухами розподіліть засіб по волоссю і шкірі голови. Змийте.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Швейцарії

Країна бренду Німеччина

Читати далі
Деталі товару
21341

Характеристики

Тип волосся
пошкоджене
Об`єм
200 мл
Серія
Luxury Golden Caviar
Країна виробник
Швейцарія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
4
1 Огляд
Шампунь довольно не плохой, но дозатор ужасный. Пока выдавишь необходимое количество средства рука устанет. В остальном нареканий нет. Моет хорошо и не раздражает мою кожу

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти