×

Шампунь зволожуючий Contempora

Подобається1064
399,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 19,95 грн

Бренд:
Опис

Contempora для сухого волосся

Як відомо, сухому волоссю постійно не вистачає вологи. Через її нестачу воно стає крихким і ламким, і перетворюються з сухого в пошкоджене. Саме для сухого, але не для пошкодженого волосся і створен зволожуючий шампунь. Шампунь Contempora один з них. Він створений на основі м'якої формули, завдяки якій підходить для щоденного застосування.

Шампунь Contempora зволожує і наповнює волосся блиском. Насичується його поживними речовинами, які необхідні для здоров'я і зміцнює його структуру. Забезпечує інтенсивне зволоження і відновлення. Повертає локонам м'якість і сяйво.

Основні компоненти шампуню для сухого волосся Contempora:

  • Масло манго. Це натуральне фруктове масло, яке володіє інтенсивно зволожуючими і пом'якшуючими властивостями. Завдяки йому, локони стають більш м'яким, гладкими і еластичними.
  • Масло обліпихи. Це масло відоме своїм багатим складом і великим спектром дії. Воно захищає, живить, відновлює і зволожує.

Спосіб застосування: нанести шампунь Contempora на шкіру голови і масажними рухами розподіліть по ній і волоссю. Змийте і повторіть процедуру.

Обсяг: 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
сухе
Об`єм
1000 мл
Країна виробник
Італія
Огляди(1)
Загальний рейтинг
5
1 Огляд
Понравился. Пенится очень хорошо, промывает волосы с первого раза. По ощущениям можно использовать и без кондиционера, но сама не пробовала. Кондиционер использую тоже Contempora, только для окрашенных волос

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти