×

Проти випадіння волосся

Показати 1-20 з 151 товарів

Професійні засоби від випадіння волосся

Випадання волосся - це його природний життєвий цикл. Так, один волосок вмирає, а на його місці народжується новий. Щодня людина втрачає до ста волосинок, і це вважається нормою. Але іноді починає здаватися, що ще трохи і волосся на голові не залишиться.

Щоб зрозуміти природне це випадіння або вже існує проблема втрати волосся потрібно провести простий тест. Візьміть волосинку, яка віпила і подивіться уважно на її кінчик. Якщо він має світлу цибулину, то можете заспокоїтися, все в порядку і ваше волосся просто оновлюються. А ось якщо така цибулина відсутня, варто бити тривогу.

Причин для випадіння волосся може бути безліч, починаючи від зміни пори року і закінчуючи порушеннями в організмі. Тому необхідно відразу звернутися до лікаря трихолога, який точно зможе визначити причину випадіння волосся і призначить лікування.

Якщо ж йти до лікаря бажання немає, а повернути густу шевелюру хочеться, можна зайнятися самолікуванням. В першу чергу це правильне харчування, насичене вітамінами C, D, E і групи В і відмова від алкоголю і нікотину. У другу чергу, це хороший засіб проти випадіння волосся. Купити такий засіб можна практично в будь-якому магазині або аптеці.

 Як підібрати засіб від випадіння волосся, який реально вирішить вашу проблему?

Засоби проти випадіння можна розділити на дві групи: профілактичні, які застосовують регулярно, з метою зміцнення волосяної цибулини, і ті, які спрямовані на пряме рішення вже наявної проблеми. При виборі таких продуктів уважно вивчайте склад. Більшість шампунів від випадіння містять екстракт лопуха, женьшеню, кропиви, ромашки, ментолу, масло жожоба, пантенол, вітамін Е.

Найбільш дієвими засобами проти випадіння волосся, як у чоловіків, так і у жінок є спреї, маски і лосьйони, які наносяться безпосередньо на самі корені. Шампуні же краще вибирати не проти випадіння, а для стимуляції росту волосся.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти