×

Шампунь для нормального волосся Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal / Thick C.R.E.A.M. Shampoo

Подобається642
444,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 22,20 грн

Бренд:
Опис

Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal / Thick C.R.E.A.M. Shampoo

Даний шампунь призначений для щоденного застосування. Він дуже добре підходить для густого і нормального волосся. Він утворює рясну піну, робить волосся більш слухняним і поступливим, а також надає йому дивовижну шовковистість і красу здорового волосся.

У формулі містяться природні компоненти, які надають необхідне зволоження та живлення локонів, а також спеціальний інгредієнт, що запобігає старінню шкіри голови і структури волосся.

  • Кератин, в складі шампуню Be Fabulous розгладжує структуру волосся зсередини, відновлює пошкоджені ділянки, і робить локони еластичними і блискучими.
  • Пантенол і бетаїн пом'якшують волосся, насичуючи його вологою і захищаючи від впливу високих температур в процесі укладання.
  • Вітамін Е, який є потужним антиоксидантом, захищає шкіру і волосся від вільних радикалів, що руйнують їх. Перешкоджає перетину кінчиків.
  • Система QUATERNIUM-22 піклується про збереження кольору фарбованого волосся. Вона захищає відтінок від вимивання і впливу на нього сонячних променів.

Спосіб застосування: потрібну кількість шампуню нанесіть на шкіру голови. Спіньте, розподіляючи по всій довжині, а потім змийте. При необхідності повторіть.

Обсяг: 250 мл і 1000 мл

Зроблено в Іспанії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
усі типи
Об`єм
250 мл
1000 мл
Серія
Be Fabulous
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти