×

Зволожуючий шампунь CHI Deep Brilliance

Подобається284
726,00 грн
Об `єм
  • 350 мл
  • 907 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 36,30 грн

Бренд:
Опис

CHI Deep Brilliance Optimum Moisture Shampoo

Нарешті компанія Chi випустила довгоочікувану серію продуктів Deep Brilliance для догляду за пошкодженим і сухим волоссям, якої багатьом дуже не вистачало. В оновленій версії продуктів за основу були взяті масла Моною і оливи, а також протеїни шовку. Такий тандем компонентів забезпечує неживим локонам справжнє відродження. Шампунь серії Deep Brilliance Olive Oil & Monoi Oil наповнює волосся цілющою вологою, якої йому так не вистачає. При цьому він не просто зволожує його, а контролює, щоб волосся постійно перебувало на оптимальному для нбого рівні зволоженості.

Крім зволоження, шампунь забезпечує волоссю пружність і еластичність, завдяки чому воно менше плутається і ламається. Використовуючи регулярно шампунь і кондиціонер ви дуже скоро не впізнаєте своє сухе волосся, так як воно перетворяться в розкішну блискучу шевелюру, якій можна буде тільки позаздрити.

Спосіб застосування: на мокре волосся нанесіть невелику кількість шампуню. Ретельно спіньте його, розподіляючи по всій довжині. Змийте і повторіть процедуру.

Обсяг: 59 мл, 350 мл і 907 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
ослаблене
пошкоджене
Об`єм
350 мл
907 мл
Серія
Deep Brilliance
Країна виробник
США
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти