×

Поживний шампунь Lovien

Подобається482
401,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 20,05 грн

Бренд:
Опис

Lovien Ultra shine & nourishing shampoo

Професійний італійський шампунь Lovien чудово живить волосся і надає йому діамантовий блиск. За рахунок свого складу, він забезпечує глибоке зволоження та живлення локонів, пом'якшує їх і перешкоджає вимиванню кольору з фарбованого волосся. Знімає статичну електризацію і перешкоджає січінню волосся.

Шампунь Ловьен містить:

  • Арганове масло, яке відновлює і контролює гідроліпідний баланс, а також сприяє глибокому зволоженню не тільки волосся, але і шкіри голови. Зберігає цілісність клітин, перешкоджає утворенню вільних радикалів.
  • Масло ши, яке відоме у всьому світі, як лікувальне масло. Воно загоює хімічні опіки, покращує кровообіг в шкірі голови, усуває сухість і ламкість волосся, робить йог м'яким і пружним. Зміцнює корені, запобігаючи випадінню волосся.
  • Масло крамбе, яке одночасно зміцнює, зволожує і живить волосся, надає йому блиск, шовковистість і захищає від ультрафіолету.

Спосіб застосування: необхідну кількість шампуню нанесіть на мокре волосся. Легкими масажними рухами, розподіліть по шкірі голови і волоссю. Змийте і повторіть процедуру при необхідності.

Обсяг: 300 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
сухе
Об`єм
300 мл
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти