×

шампуні для фарбованого волосся

Показати 1-20 з 49 товарів

Професійні шампуні для фарбованого волосся - користь чи маркетинговий хід

На кожному кроці, в кожній рекламі і в кожному пості в Instagram нам твердять, що якщо волосся фарбоване, їм необхідний особливий догляд. Давайте на прикладі шампуню розберемося, чи це так. Коли ми фарбуємо локони, ми виробляємо хімічний процес, який розкриває кутикулу волоса і замінює природний пігмент штучним. При цьому, при фарбуванні ми торкаємося шкіру голови, забезпечуючи їй певний дискомфорт. Виконавши фарбування і отримавши новий яскравий колір, що починає відбуватися зі шкірою і волоссям? У них починається спрага, відкривши кутикулу, вся природна волога випарувалася і пасма стали зневоднених, а шкіра голови, не отримуючи зволоження ззовні, починає лущитися і свербіти.

Шампуні для фарбованого волосся або для підтримання кольору?

Шампуні для фарбованого волосся - це найзволожуючі засоби для очищення. При цьому вони не просто зволожують, вони ще й зберігають вологу всередині. Таким чином, локони нормалізують свій стан, стають гладкими, блискучими і шовковистим і красивими. Але це ще не все. Ви, напевно, чули або читали, що такі шампуні називають ще шампунями для підтримки кольору волосся.

Цікаво, як же вони таке роблять. А все дуже просто і зрозуміло. Вони містять у своїх складах величезну кількість антиоксидантів. Найчастіше це або вітаміни, або природні екстракти. Так ось, ці антиоксиданти не дозволяють окислювальним процесам впливати на волосся, викликаючи зміни його кольору.Якщо, гідність у шампунів для фарбованого волосся безліч, тому щоб не писати про них цілу книгу, складемо невеликий список з найважливішими пунктами.

Отже, шампуні для фарбованого волосся, особливо у поєднанні з кондиціонером:

  • Зволожують і зберігають вологу в шкірі і в волоссі
  • Захищають локони від пошкоджень, викликаних навколишнім середовищем
  • Допомагають зберегти відтінок яскравішим і насиченим тривалий час
  • Захищають від ультрафіолету
  • Запобігають вигоряння кольору
  • Заспокоюють шкіру голови після фарбування

Купити шампунь для фарбованого волосся - дорогий або дешевий. Що вибрати

Ясна річ, що популярність торгової марки в більшій мірі впливає і на ціну її продукції. Але також, на формування ціни впливає і складові компоненти кошти. Наприклад, натуральну сировину з морських водоростей або екстрактів екзотичних трав завжди буде коштувати дорожче, ніж хімічно розроблений компонент. Тому чим більше натуральних складових в косметиці, тим вище її вартість.

Але це ще не все. Значною мірою на рівень ціни впливає і країна, в якій створена косметика. Якщо кошти зроблені в нашій країні, то їх вартість буде в кілька разів нижчі за аналогічні іноземних товарів. Чому? Та тому що немає витрат на логістику і розмитнення.

До речі, хочемо звернути увагу, що деякі українські марки виробляють приголомшливі засоби для догляду за пофарбованими локонами і при цьому мають дуже демократичну ціну.

Читати далі

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти