×

Шампунь анти-вимивання кольору Revlon Professional

Подобається437
1 663,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 83,15 грн

Бренд:
Опис

Revlon Total Color Care Antifading Shampoo Sulfate Free

Іспанська компанія Ревлон завжди з особливою турботою ставилася до здоров'я волосся, адже як відомо красивим може бути тільки здорове волосся. Тому й не дивно, що чергова серія новинок бренду спрямована на омолодження, зволоження і захист фарбованого волосся.

Шампунь Total Color Care - це прекрасний засіб для щоденного очищення фарбованого волосся, а також збереження його кольору яскравим і насиченим. Засіб має м'яку формулу, яка не містить сульфатів і відмінно підходить власникам чутливої ​​шкіри голови. Шампунь дбайливо промиває волосся і не пересушує його, навіть при щоденному застосуванні.

У складі шампуню Care Antifading Shampoo Sulfate Free міститься новітній комплекс, який захищає, зволожує і омолоджує структуру волосся одночасно.

  • Полімери розгладжують верхній шар волосини (кутикулу), завдяки чому колір фарбованого волосся довше залишається яскравим і насиченим, а саме волосся набуває гладкість і акуратний зовнішній вигляд.
  • Екстракт журавлини - справжнє джерело вітамінів і антиоксидантів, він попереджає перетин кінчиків, відновлює пошкодження структури, а також зупиняє дію вільних радикалів, які в процесі окислення змінюють початковий колір волосся.
  • Провітамін В5 - чудово зволожує, захищає від високих температур і надає заспокійливу дію на шкіру голови.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість шампуню на вологе волосся. Спіньте, розподіляючи по всьому волоссю. Змийте і нанесіть кондиціонер або маску з цієї ж серії.

Обсяг: 1000 мл

Виробництво: Іспанія

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
пофарбоване
Об`єм
1000 мл
Серія
Revlonissimo 45 day
Країна виробник
Іспанія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти