×

Зволожуючий шампунь GKhair Moisturizing Shampoo

Подобається406
1 260,00 грн
Об `єм
  • 300 мл
  • 1000 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 63,00 грн

Бренд:
Опис

GKhair Moisturizing Shampoo

Вибір шампуню це серйозне рішення, адже він зобов'язаний відповідати всім побажанням активної сучасної дівчини. Правильно підібраний шампунь не тільки забезпечує ідеальне очищення волосся, але і доглядає за локонами, захищаючи їх від агресивного впливу навколишнього середовища.

Приємною новиною для наших клієнтів стала звістка, про те, що у нас купити косметику Global Keratin стало можливим. Цей бренд став дуже популярним у всьому світі, практично відразу після свого "народження", завдяки своїй своїм унікальним складам. Весь асортимент косметики Глобал Кератин містить в своєму складі кератин, органічні масла, вітаміни і природні екстракти.

Відзначимо, що зволожуючий шампунь Moisturizing Shampoo - це не черговий розрекламований засіб. Це дійсно м'який очищуючий продукт, який чудово відновлює структуру волосся.

Використання шампуню Global Keratin Moisturizing Shampoo забезпечує живлення волосся всіма необхідними мінералами і вітамінами, щоб воно залишалось красивим і здоровим. А також, запобігає виникненню лупи, ламкості і надмірної сухості.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, спіньте розподіляючи його по всій довжині. Ретельно промийте волосся водою. При необхідності повторіть.

Обсяг: 300 мл і 1000 мл

Зроблено в США

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
сухе
усі типи
Об`єм
300 мл
1000 мл
Серія
Домашний уход
Країна виробник
США
Огляди(3)
Загальний рейтинг
5
3 Огляди
Долго искала шампунь который бы полностью мне подходил и вот нашла в этой марке. Отлично очищает,увлажняет волосы. Делает их послушными,шелковистыми и мягкими.

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти