×

Зволожуючий шампунь Artego Good Society 46 Nourishing Shampoo

Подобається84
470,00 грн
Об `єм
  • 1000 мл
  • 250 мл
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 23,50 грн

Бренд:
Опис

Artego Good Society 46 Nourishing Shampoo

Artego Good Society 46 Nourishing - це серія, яка піклується про тонке, тьмяне і ламке волосся, пожвавлюючи його. Глибоко живлячи шкіру голови та волосся, відновлює баланс вологи та щільність, зволожує, надає блиску, еластичності, життєвої сили та м'якості. Створює біоактивну плівку навколо кожної волосинки, ущільнює та захищає волосся. Містить активні речовини, які зменшують ламкість та захищають від високих температур.

Зволожуючий шампунь м'яко очищає, глибоко живлячи шкіру та волосся. Має пом'якшувальну та відновлюючу дію на волосся та шкіру голови. Створює на поверхні волосся гідроліпідну плівку, яка зміцнює та захищає волосяне волокно. Формула шампуню збагачена кокосовим молоком, олією авокадо та посиленою гіалуроновою кислотою.

  • Кокосове молоко та масло авокадо багаті на тригліцериди, ненасичені жирні кислоти (Омега-6, Омега-9), вітамін Е, амінокислоти, мінерали, біоміметичні фосфоліпіди, які глибоко живлять волосся. Забезпечують блиск, життєву силу, відновлення капілярної гідроліпідної плівки, зволоження, шовковистість, керованість, термостійкість та захист.
  • Посилена гіалуронова кислота є активним компонентом 7-в-1 зі зволожуючою, розгладжуючою та захисною дією; надає природного обсягу, блиску і м'якості.

Шампунь забезпечує глибоке живлення для сухої шкіри та волосся; регенерує та створює гідроліпідну плівку, зміцнює локони.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте, розподіляючи по всій довжині волосся. Змийте теплою водою і за потреби повторіть процедуру ще раз.

Об'єм: 250 мл та 1000 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Тип волосся
сухе
Серія
Good Society
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти