×

Реабілітуючий шампунь для волосся і шкіри голови Jsoop Riabicheck Shampoo

Подобається56
1 426,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 71,30 грн

Бренд:
Опис

Jsoop Riabicheck Shampoo

Шампунь Jsoop Riabicheck призначений для лікування випадання, пожвавлення тьмяного волосся і зниження чутливості шкіри голови.

Вирішіть проблему випадіння волосся прямо зараз.

  • Знижує і зменшує симптоми випадіння волосся
  • Надає локонам природному обсягу за рахунок ретельного видалення забруднень
  • Містить 84% натуральних східних лікувальних інгредієнта
  • Забезпечує освіжаюче відчуття шкірі голови

Дослівно назва шампуню Riabicheck перекладається так: "RI" управління, "A" краса, "BICHECK" прихований секрет. Шампунь з прихованим секретом управління красою! Він вирішить ваші проблеми з випаданням волосся і забезпечить йому і шкірі голови здоровий і привабливий вигляд.

Природний східний лікувальний секрет наповнений інгредієнтами для зменшення випадання волосся.

  1. Шампунь Riabicheck - це косметичний засіб для полегшення симптомів випадіння волосся. Був складений звіт Міністерства безпеки харчових продуктів і медикаментів в Кореї, який підтвердив лікувальні властивості шампуню
  2. Містить 84% натуральних інгредієнтів. Допомагає полегшити випадіння волосся, оскільки стимулює і підтримує життя волосся. Всі компоненти, що входять до складу шампуню мають корейське походження (Екстракт гугіджі - Екстракт чорного кунжуту - Екстракт сафлору - Екстракт коренів женьшеню - Екстракт листя камелії - Екстракт грязьових грибів - Екстракт портулаку - Екстракт кореня ангелики - Екстракт кореня Джокдорі - Екстракт кореня півонії - Екстракт листя кедра - Екстракт листя гінкго - Екстракт хурми - Екстракт кореня очерету злодійського - Екстракт кори тутового дерева. Містить близько 20 східних лікарських інгредієнтів.
  3. Забезпечує обсяг і пружність волосся від коренів до кінчиків. Надає здорове відчуття об'єму за рахунок ретельного видалення забруднюючих речовин і шлаків з шкіри голови і волосся. Відмінно очищає, не дратуючи чутливу шкіру голови. Поглинає речовини, які призводять до випадіння волосся.
  4. Надає відчуття свіжості шкірі голови. За рахунок піни високої щільності він легко, але потужно очищає шкіру голови, абсорбуючи забруднення і не викликаючи дискомфорту.

Не містить сульфатів, парабенів, мінеральних масел.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологу шкіру голови, спіньте і розподіліть по довжині. Через 3 хвилини змийте і повторіть процедуру.

Поради щодо використання.

  1. Рекомендується мити волосся перед сном, оскільки ріст волосся людини відбувається в період з 22:00 до 2:00, тоді виділяється гормон росту.
  2. Підтримуйте температуру води в процесі миття на рівні 37 С. Холодна вода погано видаляє забруднення з шкіри голови, а гаряча вода може подразнювати шкіру голови і волосся.
  3. Після миття голови видаліть воду рушником, наскільки це можливо, а потім висушіть його на природному вітрі, наскільки це можливо. Якщо вам необхідно використовувати фен, дотримуйтесь мінімальною відстані 10 см між феном і волоссям.

Обсяг: 1000 мл

Зроблено в Південній Кореї

Читати далі
Деталі товару

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Об`єм
1000 мл
Країна виробник
Корея
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Склад
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти