×

Набір для відновлення стоншеного фарбованого волосся Bosley MD BosRevive Color Safe 30 Day Kit

Подобається44
2 380,00 грн
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 119,00 грн

Бренд:
Опис

Bosley MD BosRevive Color Safe 30 Day Kit

Відновіть помітно рідке волосся за допомогою 30-денного набору BosRevive, призначеного для фарбованого волосся, з простою триетапною системою, що включає живильний шампунь, кондиціонер для об'єму та незмивний засіб для надання об'єму.

  • Безсульфатний живильний шампунь BosRevive (150 мл) видаляє забруднення, такі як дигідротестостерон, з поверхні шкіри голови, одночасно очищаючи волосся від залишків стайлінгу та забруднень. Екстракт насіння гарбуза та пальми сереноа, натуральні блокатори ДГТ, у поєднанні з екстрактом розмарину та пантенолом допомагають зменшити запалення шкіри голови, покращити кровообіг та зміцнити волосся, сприяючи його здоровому зростанню. Підтримує чисте середовище для зростання більш густого та повного волосся.
  • Кондиціонер для надання обсягу BosRevive (150 мл) - це невагомий щоденний кондиціонер, що містить інгібітори ДГТ, який надає волоссю об'єм і блиск, не обтяжуючи його. Saw Palmetto, натуральний блокатор ДГТ, працює з ніацином, щоб оживити волосся та зменшити випадання, а біотин та пантенол допомагають зміцнити пасма волосся. Волосся стає більш щільним і насиченим з великим обсягом.
  • Незмивний засіб для потовщення BosRevive (150 мл), призначений для інгібування ДГТ, являє собою легкий, піноутворюючий, безспиртовий інтенсивний засіб, здатний омолоджувати шкіру голови і сприяти зростанню сильнішого і здоровішого волосся. Екстракт насіння гарбуза та соєві протеїни, натуральні блокатори DHT, у поєднанні з екстрактом стовбурових клітин яблука та пантенолом допомагають зменшити запалення шкіри голови, покращити кровообіг у шкірі голови та зміцнити волосся, сприяючи його здоровому зростанню. Ущільнює, відновлює крихке волосся та забезпечує миттєвий об'єм.

Особливості та переваги

  • Natural Saw Palmetto допомагає пригнічувати дію DHT і перешкоджає випадінню волосся.
  • Пантенол допомагає зміцнити волосся і покращити утримання вологи, роблячи волосся густішим і об'ємнішим
  • При нанесенні на область коренів антиоксидантні властивості екстракту розмарину допомагають зменшити запалення шкіри голови та покращити кровообіг шкіри голови, створюючи ідеальну основу для здорового росту волосся
  • Біотин допомагає зміцнити волосяні фолікули

Спосіб застосування:

  1. Емульгуйте шампунь в руках, рівномірно розподіліть по вологому волоссю, приділяючи особливу увагу шкірі голови. Рясно масажуйте круговими рухами протягом 1 хвилини. Змийте.
  2. Після миття шампунем земульгуйте кондиціонер у руках, рівномірно розподіліть по вологому волоссю, приділяючи особливу увагу середині та кінчикам. Залиште на 5 хвилин і змийте.
  3. Після кондиціонера нанесіть пінку для ущільнення на рідіючі ділянки вимитого шампунем і підсушеного волосся. Наносьте лікувальну піну тільки на шкіру голови та прикореневу зону. Помасажуйте шкіру голови кінчиками пальців. Висушіть і виконайте укладку волосся, як завжди.

Зроблено у США

Читати далі
Деталі товару
32 007

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Країна виробник
США
Огляди(3)
Загальний рейтинг
5
3 Огляди
Приобрела эту систему по рекомендации своего трихолога. Пользуюсь уже месяц результат есть, не скажу, что волосы перестали выпадать и за месяц выросли на 30 см, но эффект на лицо. Даже парикмахер мой заметил. Волос стал более толстым, там где были залысины начали расти новые волосы. Выпадение уменьшилось. Использую все средства строго по инструкции и результатом невероятно довольна

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти