×

Шампунь проти випадіння волосся Guam

Подобається470
639,00 грн
Розпродано
Повідомити мене, коли буде в наявності
5% від суми повернуться

на ваш бонусний рахунок - 31,95 грн

Бренд:
Опис

Цей м'який шампунь дуже м'яко і дбайливо очищує шкіру голови від щоденних забруднень, забезпечуючи ослабленому волоссю зміцнення і захист від випадання. Він наповнює структуру волосся вологою, корисними речовинами і вітамінами. Під його впливом структура волосся стає міцнішою, а саме волосся більш щільним і густим.

Шампунь Гуам має заспокійливі властивості, відмінно усуваючи роздратування і свербіння з шкіри голови. Тонізує і освіжає.

Активні компоненти шампуню проти випадіння Guam:

  • Екстракт морських водоростей GUAM. Це фірмовий комплекс бурих водоростей, що чинить потужний вплив як на шкіру голови, так і на волосся. Він забезпечує не тільки догляд, але і захист локонів.
  • Екстракт морських водоростей вакаме. Він перешкоджає випаданню волосся і відмінно стимулює кровообіг, покращуючи і стимулюючи ріст волосся. Зволожує пасма і захищає їх від зневоднення.
  • Кератин - будівельний білок, нестача якого в структурі волосся призводить до пористості і ламкості. У складі шампуню, кератин зміцнює структуру, роблячи волосся гладким, щільним і неймовірно шовковистим.
  • Ефірні масла евкаліпта відновлюють пошкоджені локони, повертаючи їм силу і блиск.
  • Ментол тонізує і освіжає шкіру голови, покращуючи циркуляцію крові і усуваючи свербіж.
  • Олія перцевої м'яти стимулює ріст волосся і зміцнює цибулини, запобігаючи випаданню
  • Масло розмарину тонізує шкіру голови, стимулює ріст волосся і усуває випадання. Відмінно позбавляє від лупи і сухості шкіри голови.
  • Екстракт імбиру потужний компонент в боротьбі проти втрати волосся. Він покращує мікроциркуляцію крові в клітинах шкіри і активує зростання сплячих цибулин.

Шампунь проти випадіння волосся Гуам не містить SLES, PEG і парабенів.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість шампуню на вологе волосся, помасажуйте шкіру голови, одночасно розподіляючи шампунь по довжені волосся. Змийте і при необхідності повторіть процедуру.

Обсяг: 200 мл

Зроблено в Італії

Читати далі
Деталі товару
86172

Характеристики

Призначення продукта
Против выпадения
Тип волосся
усі типи
Об`єм
200 мл
Серія
UPKer
Країна виробник
Італія
Огляди
Коментарів немає

Залишити відгук

  • Ваша оцінка:
Супутні товари
Нічого нема

Меню

Параметри

Створіть обліковий запис для збереження улюблених товарів.

Ввійти